Powered By Blogger

söndag 4 december 2011

En träff i Malmö – med fika och lite butiksspanande

Jag är inte snabb, men långsam, och därför kommer min lilla rapport från gårdagens fikaträff i Malmö först nu. En fikaträff som kan beskrivas som varm och trång, fast på ett bra sätt, lovely brudar och en sovande snubbe, opretentiös vänskap, samtal om allt mellan himmel och jord, kanongod mat och så kasst ljus att alla bilderna är under all kritik, men som jag trots det kastar ut här i alla fall:







Med på dejten var de mörkhåriga skönheterna Veronica och Victoria, söta Doktor Molly, coola Emma med sötskrutten Leo, vackraste Fengxumamma, bästa darlingen Lingon och min privata snällstalker, den fantastico Åsa. Och efter några timmars stillasittande kände vi för ett litet lagom motionspass i butikssfären:






Först till en butik jag aldrig kommer ihåg vad den heter men där det doftades på ljus, pillades på pryttlar och smygfotograferades… 
Och sedan vidare till Factory, AjaBaja och Åhlens. Vill ni haka på dit också så får ni fortsätta till inlägget här under, då Blogger vägrar ta in fler bilder i det här…

7 kommentarer:

  1. Härliga bilder på starka, underbara och lite galna tjejer..TACK för att du delar med dig av dagen, nästa gång så...om jag får?!
    Hoppas att du har en lugn och skön söndag!!

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera
  2. SÅ fina bilder!! Tack för igår! KRAM

    SvaraRadera
  3. Underbara bilder och ni verkar haft en underbar dag! Så härligt! Varför bor inte jag också i skåneland :( För då hade jag hakat på. Ni verkar vara så goa hela bunten så jag tror jag hade varit välkommen :) Grattis till din kofta! Massa Kramar!

    SvaraRadera
  4. Länkar och lånar en bild, hoppas det är OK! KRAM igen

    SvaraRadera
  5. Älskar din fina bilder! Och speciellt den när jag fånar mig i mössan, hihi..

    Kramar och ha nu en skön söndag!
    L

    SvaraRadera
  6. Och här sitter jag och är gravt avundsjuk! Hade gett mycket för att kunnat vara med och surra! Fina bilder och fina bruttor! Kram!

    SvaraRadera