Powered By Blogger

tisdag 13 december 2011

Era julklappar dyker upp imorgon – min kommer nu

Så har jag rotat fram lite julklappar som jag kommer att lotta ut. Känns najs. Men eftersom jag inte ens har hunnit försöka ta bilder på de pryttlarna än så dimper det inlägget in här först imorgon. Så nu vet ni det och vi kan istället fokusera på min julklapp till mig själv, eller i alla fall en av dem… ;o) Som jag inte ens visst fanns förrän jag nästan snubblade på den i en matbutik idag… Jag är en sucker för Alladinaskar och har så länge jag kan minnas alltid shoppat på mig minst en varje år. Den röda för det mesta, den gula en gång på prov. Men eftersom jag föredrar mörk choklad så satte jag snudd på andan i halsen när jag såg denna:


En smaskask full med bara mörk choklad. Kan det bli bättre liksom… Jag köpte den aldrig, men kommer garanterat att göra det snart, fast ville ändå tipsa er om att den finns i fall ni har missat… 

Och det var allt för idag. Men vi ses imorgon igen om ni vill. Kärlek & Respekt!

4 kommentarer:

  1. Jaha! Så det var mörk choklad i den bruna asken? Då lär det hamna en här också så småningom:)) Kram!

    SvaraRadera
  2. Haha en sån delade sambon och jag igår när vi firade 9 år. =)
    Fast jag gillar vanliga Aladdin bättre kom jag fram till.

    SvaraRadera
  3. Linda: samma här, den bara måste ju testas. Kram!

    Helen: var det ingen god choklad? Eller är du som mig, en tant som minsann vill hålla på traditionerna när det kommer till kritan… och då är det minsann röd ask som gäller för så har det alltid varit… :o) Kram!

    SvaraRadera
  4. Den var inte god tyvärr. Men visst röd låda är ju nödvändigt på julen ;)

    SvaraRadera