Powered By Blogger

onsdag 7 december 2011

Från sunk tillbaka till snyggosar? – Förvandlingen del 1

Eftersom mina ljusa PrimeBoots har varit utsatta för vanskötsel i allmänhet och en hop bravader av skilda slag, i synnerhet skogsturen i början av förra veckan där jag sjönk ner i sankmark rätt ordentligt ett par gånger, så har de varit i ett högt skrikande behov av rengöring ett bra tag. Ja ni ser ju själva hur illa det är ställt:


Idag lyckades jag, äntligen!, shoppa den där ”hästprylsrelaterade” glycerintvålen som snyggaste Rosen tipsade om hos sig för ett tag sedan. Som är denna:


Så nu är då tanken att sunk ska bli förvandlade tillbaka till snyggosar. Och med såväl ambition som frenesi i bagaget så jag är på gång i den föresatsen. Hur annars fira loss under sin sista kväll som gräsänka på ett tag liksom… ;o)


När pjuxen har skrubbats klart och fått vila sig torra, vilket lutar åt imorgon så återkommer jag med bevis på hur de blev… Håll tummarna! God natt & Kram!

3 kommentarer:

  1. Ska bli intressant att se!

    Har ett par i samma ljusa färg...hmr...fast de är inte döljusa längre heller...

    Dock undrar jag, vad ska man behandla stöveln med sedan? Skofett? Balsam för skor eller vad?

    (obs, ja frågan ÄR seriös, har inte vågat göra något åt mina, är rädd för att det ska bli mörka...om jag väljer fel produkt... ah dessa i-landsproblem... ;-) )

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Sankmark och skog kräver ett par gummistövlar förstår du väl:) Jag har ett par rejäla Tretorn står i garaget. Vill du ha dom för framtida Caching-turer i tassemarkerna? Kanske byte mot dina ros-kängor;) Kram!

    SvaraRadera