Powered By Blogger

tisdag 31 januari 2012

En liten omröstning – vilken färg passar bäst på mig?

Jag har fått den där Rock-a-fellow silk topen som jag provade igår ganska fastnitad på hjärnan. Den fanns ju med redan på min allra första lista över toppfavoriter för spring 2012, som ni hittar HÄR, och irlmötet puttade den ännu lite högre upp där. Typ på guldplats. Så! Någon dag ska den bli min. Men! Jag velar fram och tillbaka som en megatok över vilken av färgerna jag ska slå till på:

Vintage rose 

Golden porcelain

Så därför tar jag till greppet med en liten omröstning här. Och frågar er: vilken av färgerna tycker ni passar bäst på mig? Inte för att det är någon gigantisk skillnad på dem, men lite är det ju det… Tacksam för er hjälp! Take care. Kram för nu! 

18 kommentarer:

  1. Vintage rose säger även jag!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Förlåt en färgblind men dom ser ju för fan likadana ut;) Så för att vara lite kärring mot strömmen säger jag väl golden porcelain:) Kram!

    SvaraRadera
  3. Jag tycker den är ful som modell samt att du är snygg i det mesta men absolut inte den här.
    //Kram

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Vintage rose om jag nu ser någon skillnad. I övrigt har jag sett någonting helt annat, nämligen Lindas vackra tatuering och lite dånade jag.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  5. Tyckte du var superfin i den oavsett färg (ser knappt någon skillnad jag heller men jag har inte sett den IRL). Golden porcelain tyckte jag lät läckert på namnet så den röstar jag på!

    SvaraRadera
  6. Haha... jag la in fel bilder... ja det var ju rätt färger som jag skrev men jag hade andra där man ser större skillnad på färgerna... jaja, så går det när man stressar... Men tack som fan för era åsikter i alla fall. Vintage rose... hmmm... eller ingen av dem om jag ska lyssna mer på Anonym... fan vad svårt... alla dessa I-landsproblem som de ställer till det... ;o) Massa Kram!

    SvaraRadera
  7. Röstar också på vintage rose! Kram Jenny

    SvaraRadera
  8. Hmmm. Tycker vintage rose nu när jag ser bilderna men live tyckte jag golden porcelain och lite solbränna till. :-D

    Kramar!

    SvaraRadera
  9. Oj piece of cake, Golden porcelain så klart. Det blir sommar snart..... passar brännan perfekt/K

    SvaraRadera
  10. TackTack! Fan, jag får nog gå tillbaka till Iisa och prova om imorgon... attans... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  11. Gott, prova en modell för finaste Josanne i morgon då och inte den där fulingen..//Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Måste nog göra dig ledsen... för nu har jag sovit på saken och insett att jag nog bara måste låta den få flytta hem till mig i alla fall... saknar kortare topar och gillar ju siden... så sorry... ;o) Kram!

      Radera
  12. Helt ärligt ser jag ingen skillnad. Jag måste vara färgblind =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nix det är du inte, det är jag som tagit lusiga bilder. Och det skiljer inte så mycket irl heller, vintage rose är en aning mörkare bara... typ... Kram!

      Radera