Powered By Blogger

måndag 25 juni 2012

Att vara andrasortering och behöva rensa både här och där


Hur många bilder får det plats i en Iphone? En ganska korkad fråga om jag får säga det själv, men en fråga som jag tydligen är i färd med att försöka ta reda på.



Över 3000 i alla fall… Bland annat alla bilder från Kap Verde, alla jag samlade på mig i Amsterdam och en hel massa annat, både kul och skräp. Hade det inte varit för att jag har så svårt för att rensa… Och det gäller allt. Som Mollyroben till exempel, som innehåller alldeles för många plagg jag inte kan använda på grund av den storlekstekniska fråga… Idiotiskt! 
Vad gäller mitt liv generellt så finns där en del saker som också skulle behövas rensas upp i. Eller kanske ännu hellre, styras upp i… Som den lilla detaljen vad jag ska göra med mitt liv till exempel. Är inne på sista veckan som praktikant nu. Lite kluvet det där, ska faktiskt bli riktigt skönt att få släppa praktikstämpeln, för den har en tendens att dra med sig den egna känslan och vibbar utifrån av att inte duga, att vara andrasortering, lite dumdum sådär… 
Arbetslös är ju dock inte ett dugg bättre och det är vad som väntar om en vecka… Jag vill ha ett jobb!!! Nu!!! Fast det blir nog enklare att börja ta tag i ångesten med alla bilder som sväller över i mobilen. Och kanske att jag göra ett riktigt ryck och rensa i den ångestladdade Mollyroben också… 
fast senare idag. För först måste jag plita klart en artikel, och det är bråttom bråttom så slut på okontrollerat svammel här och hej för nu. Take care därute!

6 kommentarer:

  1. Maj gadd, att du bara vågar ha så många bilder, tänk om det händer något? Moral- Madde tycker absolut att du ska tanka ned dem i datorn, ta back up och rensa bort de du inte vill ha. Jag tycker hon är irriterande "redig" men det ligger kanske något i det? KLem och fortsatt fin dag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Moral-Madde må vara lite präktig och ihärdig ibland men hon har ju sina poänger...;o) Kanske ska fixa med det där ikväll... Kram!

      Radera
  2. Jag känner igen mig allt för väl i att vara andrahandssortering. Är också arbetslös och har nyss haft praktik där jag kände samma som du. Fruktansvärt när man haft en jobb och blivit sedd som en vanlig människa, nu är man inte värd ett dyft.
    Jag håller tummarna för oss båda att vi får jobb snart!!!
    Cathrine

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det där har jag funderat på att skriva ett inlägg om, hur komplett annorlunda man blir behandlad när man har ett jobb kontra när man inte har det. Som om man blir en helt annan människa... Får mig också att inse hur ruggigt mycket vi förknippar oss själva och andra med jobbet vi har... Kanske blir ett utvecklat inlägg om det någon dag men till dess hjälper jag dig att hålla tummarna! Stenhårt! :o) Kram!

      Radera
  3. Oj vad många bilder man tycks få plats med! Då har du lite att gå igenom!
    Är praktiken redan slut?! Vad fort det går! Betald semester ingår förstås inte.. Förväntas väl man börjar söka nytt direkt efter. Låter jobbigt o slitsamt! Inser dom inte där du varit att dom behöver just dig där!! Kan dom inte ordna en lite tjänst..bara sådär!? Antar det är önskedrömmar från min sida.. Håller tummarna du kommer på något!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har varit där i 3 månader och japp slut på fredag. Inte minst chans till jobb där men det har jag vetat hela tiden. Så det blir arbetssökande på hög nivå från måndag nästa vecka, om inte AF skickar mig på någon käck "kurs" eller nåt... Vi får se... :o) Kram!

      Radera