Powered By Blogger

fredag 8 juni 2012

Tre bilder från min förmiddag – fredag

Eller förmiddag förresten, jo till viss del men bilderna jag kommer att presentera här spänner sig en bit över lunch också, för att vara precis så är de tagna mellan klockan 11.00 och 14.00 men nu får det heta förmiddag… Och en riktigt najs sådan eftersom den präglades av att jag fick fint besök här i min lilla byhåla. Av…


… den lika snygga som coola och roliga ”Mollydonnan” Fiona. Som jag tog till trendigt café för en kombinerad fika och lunch. Där blev vi kvar, fikandes och babblandes, hur länge som helst. Och ännu lite längre då det plötsligt började ösregna utanför rutan. 


Men till slut lyckades vi slita oss för att knalla runt hörnan och in på Cirkus. En av mina favoritbutiker där det spanades kläder. Och även om jag inte alls var på provningshumör så kunde jag ändå inte låta bli att svänga inom provrummet med ett par Spiranykomlingar…


… men de bilderna kommer lite senare. När jag har benat upp i dem. Och eftersom det verkar ha slutat vräka ner regn här nu så ska jag först passa på att vovvenada. Så peace out för nu. Kärlek & Respekt!

4 kommentarer:

  1. Nyfiken på din Spiraprovning för jag älskar deras kläder!
    Nickie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag lägger ut den imorgon förmiddag. Och ja visst har de en massa fina saker. jag är också lite småkär i deras kläder. :o) Kram!

      Radera
  2. Jag köpte en vit Spira Lotta blus idag.
    Kram
    L8

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är himla fin, enkel och perfekt till en massa, jag är också lite sugen på den... och en massa annat... såklart ;o) Kram!

      Radera