Powered By Blogger

lördag 23 juni 2012

Uttjatad nykomling blir flashande av komplex

Först tjatar jag hål i huvudet på er om att jag funderar, vill ha, är tveksam, spanar på. Sedan, när jag väl tar mig i kragen och äntligen slår till på ett par så glömmer jag bort att visa er. Men som tur är går ju sådant att ta igen, så här har ni dels de reamärkta shortsen som jag då slutligen slog till på i torsdags (då jag även tog de bortglömda bilderna ni snart ska få se) och dels en exklusiv visning av mina komplexspäckade ben. Små och tjocka så varning för lite obehagligheter här nu:



Jag kan väl ärligt säga att nu när jag ser bilderna så absolut är de korta men kanske inte riktigt så pass feta som jag har inpräglat i skallen att de är… Fastetsat sedan tonåren, ganska exakt sedan den dagen man blev medveten om att det fanns saker att inte gilla på sin kropp… Så det får väl bli att försöka jobba bort fettobentankarna… Kanske genom att börja använda shortsen nu också… För jag är attans nöjd med dem. Lagom långa, lite baggy och av märket Maison Scotch. Och färgen känns som en vinnare så till vida att den går att kombinera med en hel hop av andra färger. Typ. Och med det sagt; over and out för nu. Ska fortsätta leta kakform så att det kan bli bakat, på tal om att tjata hål i huvudet… ;o) Kram!

8 kommentarer:

  1. Snygga! Både ben och shorts. Hade de där spirorna suttit på mig hade jag varit mer än nöjd.

    Ha en fin lördagskväll!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Du är supersnygg i dem! Och du har supersnygga ben också! Ja försök jobba bort fettotänket :) Här är en som har för pinniga ben *s* Kram

    SvaraRadera
  3. Fetto var då? och även om jag har fettoben på riktigt så vägrar jag en sommar utan shorts. Det är det bästa plagget ever!
    Så shorts på hörru! =)

    SvaraRadera
  4. Du är super snygg i dem! Fina spiror. ;) Kram

    SvaraRadera
  5. Gud vad snugga! Önskar jag hade sådana ben som du så jag kunde ha likadana. Kram Nilla

    SvaraRadera
  6. Du är jättefin i shortsen! Som jag skrev tidigare är det bara i dina egna ögon den där bilden finns..
    Visst är det skönt med shorts?! Har själv totalvägrat shorts dom sista 7-8 åren men plötslig har jag nojja på shorts igen. Förr var det en självklarhet i min garderob, kakhigröna var en favorit, fniss.
    Dina verkar grågröna, eller..snygga hur eller hur! Den modellen gillar jag med!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Jag tror du får ta och detoxa dina hjärnspöken som säger något negativt om din kropp. Dina ben är det definitivt inget fel på. Shortsen är otroligt jävla skitsnygga och jag vill ha ett par NU!

    SvaraRadera
  8. TackTack! Ja jag ska försöka mota bort benfettotänket. För som några av er skriver så känns shorts som ett klockrent sommarplagg. Och jag tror nog inte att man kan åka i fängelse på grund av för feta ben om det skulle vara så att jag trots allt har det... :o) Kram på er!

    SvaraRadera