Powered By Blogger

lördag 9 juni 2012

Tre bilder från min förmiddag – lördag

Butikslullandet med min mamma höll sig inom Lindex väggar. Mest eftersom hon hade presentkort där, och medan hon provade sig igenom ett antal plagg så passade jag på att göra detsamma. En hel del riktigt schyssta saker, till min fördomsfulla storförvåning... Som det här asymmetriska rosa linnet till exempel:


Som gör sig betydligt bättre i verkligheten än här. Precis som den spontanpåkomna picknicken på en bänk i parken strax därefter. Jag drabbades nämligen av ett extremt snålhetsryck och vägrade av kostnadstekniska skäl att gå på café. Fixade istället fram kaffe och kex ur hemmets förråd. Vilket hundarna som fick haka på var ganska nöjda med. 


När sista slurken var uppdrucken valsade jag och vovvar parken runt, där jag inte hade så mycket annat för mig än att spana in vegetationen. Jag har ingen aning om vad det här är för slags blommor men de är ganska coola tycker jag:


Och mer än så har jag inte att rapportera just nu. Men too be continued… Kram!

10 kommentarer:

  1. Grannen har lila såna så jag ska fråga =)
    Fika ute är bättre än café

    SvaraRadera
    Svar
    1. Snällt om du kommer ihåg att kolla! Och japp utefika är mycket bättre. Och definitivt billigare! :o) Kram!

      Radera
  2. Denna höga ståtliga växt heter Allium och finns i många härliga färger, finns att köpa som snittblommor också :)
    Här har det också valsats vovve, min Zelda en Bichon Frisè på två år nu blir det grillat och ett glas rött eller två.. hoppas du får en fin kväll
    Kram Fia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack snälla för svar! Som snittblommor, kul då ska jag se om jag kan hitta sådana. Att ha på toaletten så inte katterna käkar upp den. :o) Grillat och rött lät inte alls fel. Hoppas du får en kanonbra kväll! Kram!

      Radera
  3. Vilken jättesöt hund! Vad är det för ras?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en phaléne. Som papillon men med öronen neråt istället. Fast min hund (hon på bilden) har ett upp och ett ner så hon är egentligen en landning mellan båda raserna. :o) Kram!

      Radera
  4. Linnet är jättefint men jag hittar inte det på Lindex hemsida, för visst var det Lindex?
    Cecilia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var Lindex. Jag kollar hemsidan jag också för säkerhet skull liksom… återkommer strax…

      Radera
    2. Nej du, jag hittade inte heller det på deras hemsida, lite skumt ju… :o( Och jag har ingen koll på vad det möjligen hette eller hade för nummer eller vad nu deras plagg brukar ha… Men du kanske kan maila och fråga, du får gärna låna min bild här till det i så fall, även om den är lite förvanskad i Hipstamatic. Lycka till med att få tag på det. Kram!

      Radera
    3. TACK! Jag lånar bilden och mejlar dem. Ha en bra dag!
      Cecilia

      Radera