Powered By Blogger

lördag 16 juni 2012

Madde kommer att få komplett panik...

... när hon får se packningen som jag har i släptåg. Hon kommer att tro att jag är i färd med att smygflyttain i paradiset. Men vad göra när vädret flippar som en speedad jojo mellan varmt, kallt, regn, sol... Jo man vräker ner ett gäng kläder som representerar de olika vädersinnesstämningarna. Och för säkerhet skull även ett par pjux som det kanske kan vara kul att börja gå in, just precis idag.
Och har då dessutom Iphonen tvärbestämt sig för att placera fotofunktionen i kolmörk strejk, efter ett enda, och tillika genomuselt knäpp denna dag...


... så är det ju lika bra att kasta ner en plufsig kamera i den redan sprängfulla gigantväskan också. För låta bli att dokumentera går ju absolut inte för sig... :-). Så! Nu sitter jag i alla fall på tåget, trängs, lyssnar på tonårstjejers pojkbekymmer och är superglad att det äntligen är helg.
Och metropolbesök och cool människa att få ha som sällskap. Idag känns livet najs... Hoppas ni också har riktigt bra helgvibbar... Kram, Kärlek & Respekt!

- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

  1. Jag håller med dig! Det är fullkomligt omöjligt att packa lätt, när man inte har en aning om vädret! Dessutom är det roligare att ha något att välja på :-) Hoppas ni får en härlig helg!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast jag skulle vara vara där över dagen så liiite överdrivet var det allt... och onödigt tungt att släpa på... :o) Kram!

      Radera
  2. Låter som en trevlig helg! Ha det supernice. Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var riktigt supernajs, hoppas du har en bra helg du också! Kram!

      Radera
  3. Ha det så fint i metropolen och jag hoppas att vädergudarna är med er:) Här har regnet stått som spön i backen:(
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fy fan för detta jävla regn, men vi klarade oss galant! Snacka om megaflyt. :o) Kram!

      Radera
  4. maj gadd!! hade jag sett detta, hade jag ställt in, hahhahha eller sovit på verandan, man kan ju inte neka någon att bo i paradiset typ..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... jag förstår dig, så jäkla bra du inte såg det innan... fast hade inte tackat nej till verandan, den är ju grymt schysst. Tack som fan för igår!!! Saknar både dig och paradiset nu... :o) Kram!

      Radera