Powered By Blogger

fredag 1 juni 2012

Mitt betyg på Odd Molly pre-fall 2012

Så hade hösten landat, i alla fall i Mollyland och i form av fritt fram att förboka pre-fall hos CountryDreams, DeepFling, Full Circle Star och Lisen. Såklart var jag tvungen att kasta mig in till dem och spana. Om inte annat så för att se om min Mollytrötthet skulle få sig en smäll på käften… 
Det fick den inte. Tvärtom, tyvärr. För mitt betyg på de plagg som blivit släppta innehåller ett enda ord; tråkiga. Kan till och med dra det ett snäpp till och säga stentråkiga. Inga fina detaljer som livar upp och gör plaggen speciella, inget som känns nytt och fräscht, och inget som gör att de sticker ut, det minsta. 
Kunde lika gärna varit tillverkade av ett kedjeföretag. Hårda ord? Ja. Tyvärr, som sagt… Ett plagg kan jag dock drista mig till att vara lite smått nyfiken på, det här:

Flyhigh sleeveless blouse, violet

Men inte så att det blir förbokat. Nu kan ju mina tankar och känslor tippas helt överstyr och totaländras när plaggen väl dimper in i de fysiska butikerna och de blir kläm- och kännbara. Fast helt ärligt tvivlar jag på det… Vad tycker ni? Kram!

8 kommentarer:

  1. Har ju bara sett bilderna på Lisen, men nä inget som får mig att vilja tänja plånboken ett varv till.
    Sen kan man ju undra när Odd Molly ska fatta att deras produktbilder är kass och verkligen inte visar plaggen på bästa sätt.
    *suckar lite och går och dammsuger*
    (och väcker lite elakt bakis sambo som varit på jobbfest igår)

    SvaraRadera
  2. Säkert inte sett allt än, men tack och lov :) inga cravings än...... och det är skönt..... Vill själv ha lite mera "basic" kläder av det lite enklare stuket just nu! Jeans och tröja typ :) (linnet du visade här innan är jättefint)
    Ha en riktigt fin helg! Kram

    SvaraRadera
  3. Ja, inget särskilt upphetsande av det lilla jag sett. Är inte heller vidare intresserad om jag ska vara ärlig, det är alldeles för tidigt. Jag tror ju att jag ska använda mina sommarmollysar snart och inte liksom gå direkt på hösten (igen) men vädret samarbetar inte precis..Ha en fin helg om vi inte hörs/ Storklem

    SvaraRadera
  4. Håller med dig, inget av jätteintresse i prefall. Blir billigt och bra;) Kram!

    SvaraRadera
  5. HÅLLER HELT MED DIG! Precis vad jag kände redan efter modevisningen i våras. Känns extremt mainstream....inte min stil alls. Jag kommer inte att förbeställa några som helst plagg. Känns som helt fel tidpunkt att slänga ut pre-fall.
    KRAM!!

    SvaraRadera
  6. Håller med dig! Nu brukar jag iofs inte go bananas över hösten någonsin. För murrigt, tråkigt och ull. Hoppas att det kommer något kul senare

    Kram

    SvaraRadera
  7. TRÅKIGT är rätt ord! Inget som jag heller går igång på...
    Kram!

    SvaraRadera
  8. Känns inte som att jag är direkt ensam i mitt tyckande. Känns, hur knäppt det än må låta, lite bra för då är det inte min smak det är fel på ju... ;o) Kram på er!

    SvaraRadera