Powered By Blogger

torsdag 7 juni 2012

Önskeinlägg: vad gör ni i helgen?

Jag ska förklara den något skumma rubriken. Den härstammar från en kommentar som Fia lämnade av här tidigare idag. Hon skrev bland annat så här: 
”Jag har ett tips på inlägg... Vad ska ni hitta på i helgen? Lite ego här hos dig men jag har tappat idéer och inspiration, kan ju va inspirerande att höra vad andra ska hitta på.”
Så därav att frågan nu är utkastad här. Med en förhoppning om att ni har tid och lust att svara på den… För det hade varit såväl kul som riktigt schysst. Liksom. :o)


Och så fick jag en tanke... Om att låta er önska inlägg lite då och då. Det kan vara något ni vill veta eller kanske ha råd om. Kanske ska ni på fest och har två klänningar att välja på men vet inte vilken, på tal om råd. Det kan handla om ett ämne ni vill föra upp för diskussion, en krönika ni skrivit och vill ha publicerad här eller faktiskt egentligen lite vad som helst. 
Skulle jag känna att det är något förslag som inte platsar här av olika skäl så kommer jag att säga det, men annars kan jag tänka mig att lägga ut det mesta av vad ni må ha för önskningar. Vad säger ni? Bra idé eller inte? Kram för idag!

10 kommentarer:

  1. Hej!
    Skoj tanke tycker jag.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  2. Du är för söt ;)Då gav mitt ego dig en idè då, tycker som ovanstående Skoj !
    Det är alltid lika kul att titta in hos dig och din blogg, du ger, väcker och inspirerar.
    Kram Fia

    SvaraRadera
  3. Festligt detta ju! Till helgen ska jag minsann få nya stuprännor på Paradiset, bara en sån´sak. kanske inte världens roligaste utgift, men nödvändigt och faktiskt är jag uppriktigt glad för det. Storklem

    SvaraRadera
  4. Vilken bra idé med önskeinlägg. Till helgen blir det lugnt, mycket städning då det slarvats en hel del den senaste tiden. Tråkigt värre:)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag ska ha en fullkomlig ego-helg och låta familjen klara sig själva. Resväskan är packad och imorgon bitti drar jag. Nu ska jag bara ha det gôtt är planen!!!!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Jätterolig idé! Min helg blir lugn kanske grill med syrran om vädret tillåter :) Kram

    SvaraRadera
  7. TackTack, för svar och kommentarer. Får väl se om fler hör av sig med önskningar framöver... Kram på er!

    SvaraRadera
  8. Vi ska alltså göra ett inlägg om det som önskas; har jag fattat rätt?
    Här blir det en fullspäckad helg =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tänkte väl mer att om någon som vill ha ut något, någon som Fia som inte har egen blogg så kan de få "låna lite space här" till det. Typ... Hoppas ni får en kanonhelg! Kram!

      Radera
    2. Aha då fattar jag. Jag uppfattade det mer som en utmaning - fast i inlägg istf foton =)

      Radera