Powered By Blogger

lördag 16 juni 2012

Villhafunderingar kring ett länge ratat plagg

Jag hade sådana när jag var yngre. Men så uppenbarade det sig lite för många komplextankar i skallen och jag ratade dem. Totalt! Men nu har jag börjat snegla, fundera och nu till och med kommit så långt att jag vill ha. Tror jag… För det verkar helt enkelt vara ett så smidigt och perfekt plagg under varma dagar, inte minst på festival… Jag pratar om; ett par shorts. Och helt enkelt inte låtsas om att jag har korta tjocka stumpar till ben. Och eftersom jag är totalt insnöad på Please jeans så är det såklart det märket jag har kastat blickar på även i det här fallet.

Foto: stil1.se 

Men nu undrar jag; är det någon som provat dem? Är de i storlek som byxorna med ben? Är de snygga?... Och frågan till mig själv är om jag kommer att fixa att återuppta ett länge bojkottat plagg, rent kroppstekniskt liksom… Det får väl någonslags irl-jakt med provning nästa vecka. Någon som har tips på andra shorts förutom Please? Man behöver ju inte vara insöad på bara en sak... Jag tänker mig lite mer baggy, lite längre i benen. Helst ett par som är otroligt smickrande på just korta tjockben… ;o) Ha en superbra dag därute. Peace out!

9 kommentarer:

  1. Hört att shortsen är mer normala i stl och att man inte behöver gå ner i stl på dem.

    Snygga!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Snygga tycker jag och tror att du kommer att klä perfekt i dem.
    Det där med komplex känns igen, feta ben i shorts är inte snyggt, mina feta ben alltså.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  3. Känner igen ditt resonemang! Tänker likadant, så dumt egentligen. Du har inga tjocka ben, det är fel på dina ögon.. Klart du kan ha shorts, ut o prova nu! Pleaseshortsen ser fina ut!
    För ett tag sedan när vi var över bron fick maken mig att prova ett par, vilket jag gjorde med stoooor tvekan. Till min förvåning satt dom riktigt bra o var supersköna, (Filippa K) så dom fick följa med hem. Tänkte hemma kan jag väl ha dom o på alveret åtminstone, där är det ju inte så många som ser mig..
    Ha en skön ledig lördag!!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Självklart kan du ha det! Vad du bär väljer du faktiskt själv. Så köp för jag vill med veta hur dem där shortsen är. ;)

    Kramis

    SvaraRadera
  5. Jag har stått emot Mos mosh byxorna under vintern, varflr vet jag inte riktigt men när de kortare varianterna kom så fick både ett par aprikos o nu senast ett par gröna flytta in i garderoben. Väldigt sköna o riktigt snygga. Nu slänger jag lystna blickar på deras shorts, de svarta eller kanske bruna eller...

    SvaraRadera
  6. Jag har ett par skitsnygga till salu från Dondrup i stl 27. Gå in och kolla på mitt till salu inlägg! Kram

    SvaraRadera
  7. Hej
    Säger samma som Bina , shortsen ska man inte gå ner på!!
    Enl Selectedstyle och de har koll.
    kram cia

    SvaraRadera
  8. Tackar och bugar för svar om Please shortsen, tips på andra och kommentarer i allmänhet. Ni är bäst! Kram!

    SvaraRadera