Powered By Blogger

lördag 30 juni 2012

Vet ni något om pjuxen som ska ge snygg häck?

Eftersom jag redan har träningstjatat idag så kan jag ju lika bra avsluta på den linjen också. Fast temat är nytt faktiskt, för nu gäller det inte gympass utan…


… träningsskor, eller rättare sagt powerwalkpjux. Och framförallt så handlar det om en fråga till er. För jag har hört något löst om att det finns sådana pjux som på något sätt gör att man även tränar häcken när man knatar omkring i dem. Så den blir fast och läcker, typ.. :o) Och det låter ju inte fel alls, men vad är det för sorts skor? Någon sa att de nog kallades något speciellt… men vad i så fall?... Någon av er som har koll?
Träningstjat OCH puckade frågor från en okunnig dåre, så har dagen mestadels sett ut här alltså… Stackars er som läser skiten… Och stackars Flipfloppan som kände sig manad att försöka hjälpa sin puckade kompis i collageland, tack som fan för det snygging! :o)
Men nu drar jag i alla fall ner ridån för denna afton. Så tack & hej, gonatt & Kram!

9 kommentarer:

  1. Googla MTB. (ja, jag är uppe och vaken för jag är helt koffeinhög)

    SvaraRadera
  2. Easytone? Kan det vara så de heter? Är personligen skeptisk till dem. Känns som att det vore att gambla med sina knän och leder att har runda skor. Rund under fötterna är ju sällan bra :)

    Men jag har ingen aning om det verkligen är så. Bara mina egna fördomar... Jag är beredd att ändra mig om man får skitsnyggt as av dem :)

    SvaraRadera
  3. Mbt. Finns även Easytone men mtb var originalet. Enligt svåger som jobbar som sjukgymnast är de inte skadliga för kroppen och han rekommenderar dem tom.

    Kram

    SvaraRadera
  4. jag kan tydligen inte vara konsekvent i inlägget ovan. Mbt ska det vara.

    SvaraRadera
  5. Spännande! Låter ju skumt, men kanske funkar??!! Vore kul att höra nån som testat!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Jag har hört av nära vänner som har köpt Easytone att dessa blir "punkterade" då man slitit på hälen främst. Då förlorar de sin spänst. Skorna kostar mellan 800 - 1000 kr Mbt-skorna är helt okey, dock litet dyra 2000 - 2500 kr, beroende på vilket material i ovandelen.

    Helena

    SvaraRadera
  7. Jag har orginalet, MBT som är runda undertill. Jag har ju ont lite här och var (knän, rygg, muskelfästen) och det funkar utmärkt att gå i dessa. Det är mjukt för kroppen.. Jag hittade mina på rea förra året. Viktig är att man provar ut dem ordentligt. De har kvartsstorlekar, så man får perfekt passform och inte skaver.(Det gör det inte på mig).

    Nackdelen för mig som ofta tar kombinerade promenixer inne i stan och kanske inte vill sabba outfiten med ett par MBT :)) gör att jag använder dem alldeles för sällan. Men det ska det bli ändring på nu bestämde jag igår. De tar precis på de ställen som de ska märks på träningsvärken efteråt. Sedan får man gå i ett annat tempo i början så man använder dem rätt. Låter det krångligt? För mig passar de jättebra och det går av sig själv :) Kram

    SvaraRadera
  8. Tusen tack för kommentarer och hjälp i frågan! Nu har jag bättre koll, får väl gå och irltesta MBT eller Easytone... Återkommer säkert i ämnet om så blir fallet. :o) KRAM på er!

    SvaraRadera