Powered By Blogger

onsdag 6 juni 2012

Tre bilder från min förmiddag – onsdag

Dagens arbetsrelaterade uppdrag bestod i att kliva ombord på en gigantus kryssningsbåt som ligger ankrad i sundet utanför min by idag. Det för någonslags reportage. Hade väntat mig lite mer lyx och flärd men de 2800 passagerarna på denna flytande by är inga pengastinna spenderare utan helt vanligt folk. Och därför påminde båten, i alla fall i mina ögon, väldigt mycket om en Tallinfärja. Fast i betydligt svulstigare format dock. 
Eftersom jag var där för att ta bilder till tidningen så blev det ytterst få knäpp med Iphonen. Dock något som här i spa-avdelningen, utomhus på däck 16:


Själva båten i sin helhet fick jag ingen vettig bild på så därför får mitt fotot på mitt besökspass stå som substitut för den uppgiften.


Ombordstigning som sköts fram i tid, en nitisk men samtidigt strulig säkerhetskontroll och besättning som mest stissade runt och inte riktigt verkade veta vad de höll på med gjorde att detta drog ut på tiden lite i överkant. Så jag rusade nyss hem på stressade ben för att fortsätta i jobbandets spår. 
Blev dock hela tiden, och snudd på överallt, påmind om att jag även måste hitta på någon present att ge brorson J på fredag. 


Men det får vänta till imorgon. För nu bara måste jag artikelplita. Så! Det där med länkningen till de andra som också är med i denna fotoutmaning, den som jag har utlovat… Den blir det inget med av tidstekniska skäl. Ja, det tar sjukt lång tid att samla ihop alla adresser och länka till dem… 
Men! Om ni håller koll i min blogglista här till höger så kan ni ändå se när de som är med uppdaterar… Okej eller? Peace out för nu! 

4 kommentarer:

  1. Angående presenten....Lassa Åberg-glas har mina söner fått och det har gillats.
    Kram Titti

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det kanske kan vara något. Tack för tips! Kram!

      Radera
  2. Det låter jättebra :) Kul att få gå ombord på ett sådant jättefartyg! kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var lite spännande, har aldrig varit på en så stor båt tidigare. En klar fördel med mitt så kallade jobb, att man får göra lite sådant man aldrig fått chans till annars. Kram!

      Radera