Powered By Blogger

torsdag 21 juni 2012

Bakom kulisserna på en omslagsfotografering

Jag petade inte ens på datorn igårkväll. Vilket var ett smart drag för shit vad mycket jag fick städat istället. Borde ta datorfritt betydligt oftare… Men det går ju inte att hålla sig borta hur länge som helst, speciellt inte som jag tog lite bilder bakom kulisserna på fotograferingen till den kommande tidningens omslag igår. Och kanske kanske att ni vill se det, en exklusiv förhandstitt? Trots att det är snudd på pinsamt sunkig bildkvalitet? I så fall kommer det en mindre bildskörd här. Med början på modell E på väg att svida om, till…




… en något mer sofistikerad stil. Vilket inte var...


... lika enkelt för modell A då hans byxor kanske var i tajtaste laget. Men det fick funka i alla fall. Och rekvisita delades ut...



... instruktioner gavs och sedan var det bara att dra igång... 



... med ett par avbrott för att kolla av hur det blivit och hur det kan bli istället, kanske ska någon sitta i bilen istället, tänkte C och testasatte sig:


... eller att de bara ska stå på andra sidan bilen istället... eller gå runt den, eller lägga i kassar i passagerarsätena bak. För trots att man har en bild i huvudet från början så är det långt ifrån alltid som den studsar in och lägger sig på plats när man väl står där i verkligheten.


Och hur taskigt det än kan kännas så blir det inte mer av den exklusiva förhandstitten än så här. men jag lovar att visa hur det blev, om ni vill... när tidningen finns på riktigt, vilket är om två veckor. 
Så over and out för den här gången. Take care och Kram för nu!

4 kommentarer:

  1. Spännande, tack för tjuvkiken! Datorfritt borde man ha oftare ja, himla lätt att fastna i det ena eller andra, hmm. Hjälper det om man planerar en datorvit kväll i veckan tro?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja du det var en idé absolut värd att överväga, en datorfri kväll i veckan borde man ju kunna fixa... väl?... Kram!

      Radera
  2. Ja tänk så mycket jobb det ligger bakom en bild. Det tänker man inte på.
    Hoppas solen lyser på dig idag också.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja och då har jag ändå inte tagit med allt roddande med modeller, kläder, miljö rekvisita... En hel del. Fast himla kul... Kram!

      Radera