Powered By Blogger

onsdag 6 juni 2012

Nästan tre veckor efter bantningen - så här har det gått

I princip i samma sekund som jag avblåste projekt bantning så inleddes jag i stora frestelsefördärvet. Och istället för att duktigt stå emot, som hitintills under det här året, så har jag tillåtit mig att fastna i värsta onyttighetsätarstimmet. Godis, främst choklad, men även annat slurpigt med berg av kalorier i har gladeligen slunkit ner i min mage.
Pommes - gott, efterrätter dubbelsmask... Och så har det hållit på. Det är precis som om kroppen har haft behov av att ta igen förlorad njutning av godsaker från januari, nästan fem månader att "komma ikapp". Någon av er som känner igen sig i det här?


Det har konstigt nog inte lett till någon dundersmäll på vågen, bara runt 1,5 kilo upp. Vilket kan handla om att jag tränar hyfsat regelbundet. Och eftersom jag ville upp lite igen så är det helt okej. Men! Det är inte lika lattjo att magen har intagit en lätt gravid form igen...) och känns svullen och "stel"...
Så! När jag läste det HÄR inlägget hos Odd me nu ikväll så bestämde jag mig för att haka på henne. Och ge allt godis kalla handen från imorgon. Samma sak med det kroniska småätandet... Jag ska absolut INTE ge mig in i någonslags bantning igen. "Bara" skaffa tillbaka känslan av att må bra... Återkommer med uppdatering i ämnet om ett par veckor, om ni vill... Nu god natt & Kram för idag! Var rädda om er!

8 kommentarer:

  1. Skönt att det inte hade rört på sig så mycket och nu kan du plana ut. Vi ska ju jogga på stranden ju. :-D Miss you...
    kramar och gonatt

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... jag det ska vi ju, strandjogging när vi har blivit fitnessprinsessor... så det måste väl snart vara dags...;o) Kram!

      Radera
  2. Testa magnesium,krom har jag också hört ;)Jag har ett tips på inlägg... Vad ska ni hitta på i helgen ? lite ego här hos dig men jag har tappat ideèr och inspiration, kan ju va inspirerande att höra vad andra ska hitta på.
    Kram Fia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ska testa det, har inte hunnit börja leta efter var jag ska shoppa det ifrån bara... :o(
      Och om din idé på inlägg ja varför inte... Ikväll eller imorgon... Kram!

      Radera
  3. Heja dig! Man behöver nog äta en del när man tränar men godis och småätning är ingen bra lösning. Och så vill jag säga att det är du som peppar mig, som fick mig att ta tag i mig. Tack för inspirationen! Stor kram fining!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack söta! Vi får fortsätta pappa varandra tycker jag. :o) Trots att jag nyss glömde lite bort mitt löfte och käkade hallonpaj med glass nyss... opps liksom... :o) Kram!

      Radera
  4. Det är nog lätt att det blir så att man ska "ta igen".
    Och kroppen är oerhört snabb på att suga åt sig socker/kolhydrater och skapa ett nytt behov av dem.
    De små illbattingarna!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jäklar vad de är ettriga, illbattingar... :o) jag älskar det ordet, så tack för att du påminde mig om att det finns... :o) Kram!

      Radera