Powered By Blogger

torsdag 14 juni 2012

Oj, hur gick det här till egentligen

Ni som kikar in här hyfsat ofta har troligen inte missat mitt tjat om bikinitoppar att ha under en Spiraklänning. Orange eller brun var kulörerna som jag hade målat fast på näthinnan. Det för att få till någonslags insmältning i klänningens färgpalett. Det har blivit en hel del av såväl nätspanande som verklighetsjakt. Och det har, efter mycket vånda och stort besvär, blivit några shoppade också:


Oj, hur gick det här till egentligen… Inte ens i närheten av ett enda nyansrätt. Så jakten på något som faktiskt funkar i kombo med klänningen fortskrider alltså. Fast! De här kan jag nog ha nytta av i alla fall… Och så var de ju så in i bomben billiga… Tillsammans inte ens i närheten av den simplaste Molly. Och då är det jäkligt billigt säger min prisbildsskadade hjärna… :o) 

För övrigt är jag fullt medveten om att jag garanterat vinner guldmedalj i kampen om landets tråkigaste bloggare just nu. Men det är liksom för mycket annat som upptar tid och sinne. Tillika har jag inte ett vettigt jota att skriva om, är så att säga inte den mest positiva varelse för tillfället… Och inga bilder blir heller tagna att putta in här för att skoja till det lite… Så är det med det, men det lär förmodligen, och framförallt förhoppningsvis gå över… 
Till dess får ni dras med tråktanten, eller strunta i det… Peace out för nu i alla fall!

4 kommentarer:

  1. Kampen om tråkigaste bloggare leder jag just nu, sorry!
    Du får kämpa på om du ska knipa den titeln;-)
    Snygga bikiniöverdelar, nu blir jag sugen på att jaga lite jag med. Har en bikini som jag inhandlade -08! (Ops!!!)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast du har ju vett att inte blogga så mycket jag lägger ändå ut inlägg, av den tråkigaste sorten... så här kämpas det allt... ;o)
      Ja bikinis, det nog jobbigaste som finns att köpa, provångest, så jag har inte heller köpt på massa år, därav att det kanske gick lita överstyr när jag väl gav mig in i det nu... :o) Men det finns en massa fina hos kedjorna, och riktigt billiga dessutom. Så du vet. Kram!

      Radera
  2. dwr är helt lugnt ju. du bloggar när du vill,basta! Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vill ju blogga men har bara skit i skallen som då alltså smittar av sig här, och det är ju liksom det jag inte vill... Typ. Om du fattar... :o) Kram!

      Radera