Powered By Blogger

söndag 10 juni 2012

Tre bilder från min förmiddag – söndag

Liten, söt och med oskyldig uppsyn. Men! Faktum är att Smilla katt är ett riktigt illbattigt proffs på att väcka sin matte på tider då det borde vara förbjudet att ha ögonen öppna. Eller vad sägs om klockan 04.20 denna morgon… Då hon befann sig så här nära, och uppenbarligen skuldlöst trampade med såväl tassar som klor i halsen på mig. 


Kunde såklart inte somna om så efter lite frukost och tv-tittande tyckte jag det var lika bra att även låta de extremt morgontrötta hundarna få lida för min sömnbrist, genom att dra ut dem på stadspromenad. 
Jag älskar att glo i skyltfönster men det blir i princip alltid och bara klädbutikernas rutor jag kastar blickar genom, så idag bestämde jag mig för att även titta på sådant jag annars väljer att inte se. Därav denna bild:


Annars var det mest gråmul och trist så vi knallade hem ganska snart därpå. Hundarna med slappande på schemat och jag käkade en väldigt tidig lunch:


Nu är jag så trött att ögonen går i kors. Måste verkligen jobba men eftersom jag knappt ser vad jag skriver så ska jag försöka mig på någonslags powernapp först. Så over and out. Hoppas ni har en bra dag därute. Kram på er!

4 kommentarer:

  1. Hahaha det där trampandet på halsen är ju ruggigt effektivt och något jag känner igen. Den sötnos som en gång bodde hos mig skrek mig dessutom rakt i ansiktet om jag inte reagerade snabbt nog :)
    Stor kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja inte vaknar man jublande av glädje direkt. Smilla har i alla fall vett att vara tyst, värre är det med Noima, som också kan väckas på okristliga tider, just genom att även skrika så jag vet precis vad du menar. :o) Kram!

      Radera
  2. En söt lite terrorist :) den lunchen såg riktigt smarrig ut! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja hon har ju turen som är söt och då kan man ju inte riktigt bli förbannad på henne. ;o) Och lunchen var supergod. :o) Kram!

      Radera