Powered By Blogger

söndag 17 juni 2012

En kväll, ett uterum, ett firande - 8 bilder

Har varit hos svärföräldrarna plus svägerska och efterhandsfirat mr Makes 30-årsdag ikväll. Givetvis inte utan att ta lite bilder, även om det blev med betoning på väldigt lite. Missade till exempel att få med den grillade tonfisken. Otroligt god. Men tårtan var ju liksom inte fy skam den heller. 
Den får ni se. Made by Ella, grym på att baka, tur jag inte bor med henne, hade haft ballongkropp på direkten då… Och lite superfint uterum och ännu en dagens stass eftersom jag ju måste visa hur härligt matchat jag fick till top och kofta. Och dansande hund och husse, roligaste spelet, här bredvid kanonbästa presenten som jag fick, ett kit från Body Shop. Ja ni kan ju se själva… Efter att jag har tackat för mig för den här veckan och kastat ut en Kram! Så alltså nu:









8 kommentarer:

  1. 0 Bilder som jag kan se... :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Var visst lite för ivrig och publicerade innan jag fått ihop allt... pucko liksom... bilder finns nu, text på väg. Men shit vilka goda muffins!!! Var bara tvungen att smaka när vi kom hem trots att jag är sprängmätt... Tack som fan för allt ikväll! Kram!

      Radera
    2. Fina bilder du knäppt ikväll! Tack som fan igen, riktigt schyst - längtar redan efter en spelomgång med anteckningsblock så vi kan föra lite statistik! ;) Kul att muffinsen smakade bra även såhär några dagar försent. Bjuder in mig på bakning någon dag av nya boken som bror fick. Jag kan stå för bakningen så står ni för sällskapet ;) Kraam!

      Radera
    3. Ja vad kul - en bakdag! Fast föredrar kanske att vi kommer upp till er, kanske liiite bättre plats och så... ;o)
      Och statistik är bra, och kul. Och det spelet var ju skitroligt.
      Jodå muffinsen var supersaftiga och inte det minsta gamla, smakade som nya.
      Ha en bra dag. Kram!

      Radera
  2. Tårtan såg otroligt god ut! Har du receptet på den? MVH Beatrice

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det har jag faktiskt. Den var med i senaste numret av Buffé, Icas tidning och receptet hittar du här: http://www.ica.se/Recept/koladrom-med-daimgradde-och-jordgubbar-715220/ Kram!

      Radera
  3. Det ser ut som ni hade en härlig kväll!
    Och jag gjorde den där tårtan i helgen... Vad vi ÅT! Supergod!
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst var den helt galet god? Jag som inte ens är särskilt förtjust i Dajm tog om trots att jag redan var proppmätt. Kram!

      Radera