Powered By Blogger

tisdag 26 juni 2012

Dagens – som skyller alla fadäser på en och samma sak

Försov mig i morse och missade träningspasset jag var inbokad på. Vilket barnsligt nog gjorde mig på riktigt skithumör direkt. Inte minst eftersom det nu räcker att jag missar ett pass till utan att ha avbokat i tid och jag förlorar min ypperligt braiga funktion att kunna boka pass på nätet eller i appen. Och det under en hel månad…
Men det var inte stopp där, skithumöret späddes snabbt på, i takt med andra oinbjudna incidenter. Som att jag skulle tvätta håret men schampot var slut så jag fick ta en hotellstulen lågprisvariant som gjorde håret utstående och torrt som fnöske. Nä, man ska inte stjäla, jag fattar också det nu, när straffet kom… 

Jag spillde ner min första dagens stass med nästan ett helt glas blåbärsyoughurt, jag hittade inte mina nycklar, tog fel på tiden till en grej, lyckades starta ett kattslagsmål efter att ha trampat en katt på svansen, vilket INTE var meningen, såklart!... är nog bäst att tillägga innan rabiata djurrättsaktivister står med piskor utan för dörren och vill prygla upp mig… Men katten blev sur på en annan katt för det och så var det liksom i gång...

Jag trampade i hundskit i parken, fick en påse apelsiner på foten när jag öppnade ett köksskåp, mascaraborsten i ögat när jag skulle sminka mig…
Ja det låter som att jag hittar på, jag hör ju själv hur överdrivet det låter… Så då kanske det inte är konstigt att jag är såväl sur som helt slut i skallen just nu. Är det fler än jag som upplever att det är något ruggigt med att försova sig? Att det liksom är startskottet till att lagen om alltings jävlighet ges fritt tillträde? 
Min outfit of today är i alla fall småhyfsat okej, om jag får lov att säga det själv:



Blus – Branting: Mira short Li, seashell pink, linne under – Odd Molly rib jersey tank, white, gröna byxor med tryckta blommor på – Please, skor – Converse limited edition Roskildefestivalen 2012, jacka – Odd Molly CC jacket, almost black, sjal – tunn vit med massa fransar, dock ingen aning om märket, halsband med ängel – gammalt, noll koll på märke på det heller.
Så är det med det, nu ska jag bara försöka överleva resten av dagen också, helst utan fadäser av något som helst slag… Simma lugnt därute! Kärlek & Respekt!

12 kommentarer:

  1. Ja du måste hitta på! Nej, skämt åsido, börjar det jävlas så brukar det ju fortsätta. Skrattar gott åt katterna (inte åt trampningen förstås), den där råttan på repet. Likadant med barn ju, nåt triggar igång och sen är det ingen som frågar vemsom gjorde vad, på dem bara!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja det är nästan som de ser det som en bra anledning att börja mucka, att de bara väntar på något att gå igång på... :o) Kram!

      Radera
  2. Jag har också sådana dagar mest när jag också har försovit mig. Det tar inte slut på eländet liksom. Hoppas du får en bättre eftermiddag i alla fall och din outfit är skitsnygg!
    Kram! K

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är helt galet att allt ska gå fe samtidigt... Tack och lov var eftermiddagen bättre... Och Tack för komplimang! Kram!

      Radera
  3. Men du är jättesnygg som alltid!
    Kram
    Elisabeth

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Kände mig inte så snygg men det är ju en annan historia... :o) Kram!

      Radera
  4. Men määh vilken dum dag? Nu har jag beställt att i morgon blir mycket bättre. :)
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad bra, jag tänkte också beställa det men visste inte riktigt var man gör sådant! :o) Kram!

      Radera
  5. När jag försover mig, är jag stressad resten av dagen, kommer liksom inte ikapp på något vis..very flott outfit har du iaf. Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja stressad blir man dessutom, kanske därför allt går lite extra fel...Skit är det i alla fall. Tur man inte försover sig så ofta... Kram!

      Radera
  6. Faktum är att det är samma skit att vakna kl 4 och inte kunna somna om; dagen blir ett elände
    Talar av dagens erfarenhet =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller absolut med! Det är betydligt mer vanligt än att jag försover mig men lite samma skit är det...Kram!

      Radera