Powered By Blogger

lördag 16 juni 2012

Egoinfluerat när strejken blåste över

Lagom till jag hade lämnat paradiset, bussfärdats en bit, knallat ännu en stund och landat vid tågstation så glänste Iphonekameran till och meddelade att strejken var överblåst, den funkade igen. Och då var jag ju såklart tvungen att genast ta igen alla missade bilder med en klart egoinfluerad okynnessession.




Bara för att jag kunde liksom... Dock har paradiset blivit väldokumenterat, för den detaljen har Hipstamatic så välvilligt stått till tjänst med. Vilket betyder att det vankas bildterror här imorgon.
Nu äntligen ombord på försenat tåg. Boningen nästa. Peace out för idag!

- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

  1. Där var jag också i går fast tidigare på dagen. Tänkte du på att stationen ser ut som ett Ufo? Passar inte alls in bredvid den fina kyrkan.
    Ha en bra söndag!
    Katarina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänkte på att den är jäkligt utflippad och lite för modern för att passa in i omgivningarna men ufo slog mig aldrig. Fast det kanske du har rätt i, får kolla bättre nästa gång jag är där... :o) Kram!

      Radera
  2. Tycker dem måste sluta upp med att tvinga värdarna att jobba själv så vi slipper strejk! Jävla påhitt. Folk (Jag) betalar mycket pengar för att för en fungerande tjänst. Morr!

    Skönt att du tog dig hem iaf!

    Kramis och ursäkta mitt utbrott :p

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja förjäkligt att värdarna ska tvingas jobba ensamma, fast ännu jävligare att folk ska hålla på att hota dem, vad fan är det för fel på människor... Grrr! Jodå kom hem, trots försening och överfullt tåg... Men bättre det än inget tåg... Kram!

      Radera
  3. Och jag är lika ego och säger:
    Vad underbart att se bilden på station Triangelen och veta att jag *aldrig* mer ska gå av där för att jobba! Y!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Najs! Med nytt jobb och att vara lite ego... ;o) Kram!

      Radera