Powered By Blogger

fredag 8 juni 2012

Pådrag kring mina jeans så nu har jag kollat

Kommentarer med frågan här, samma på sms och via mail. Det har minst sagt varit pådrag hela dagen kring Pleasejeansen med rosorna jag hade på mig idag.


Och nu har jag kollat… Jag har nämligen köpt mina av en privatperson som i sin tur fått dem direkt från la Pleasefabrik i Italien. Där de är helt finto. Det har inte ens funnits speciellt många par av de här gröna där. Alls! Däremot figurerar det även beige och turkosa i en annan modell, samma modell som chinosen. Dock har jag inte sett dem heller i någon svensk butik eller webshop… Men! 

Det finns ett par identiska med mina på Tradera, HÄR. Jag har ingen koll på säljaren, däremot vet jag att tjejen som har den auktionen köpte dem av samma person som jag shoppade mina av och att hon säljer dem igen för att de är för stora till henne. 
De ÄR stora i storlek. Jag har XXS i mina. De i auktionen är XS. Så nu vet ni! Och mina är INTE! till salu... Så den frågan behöver ni inte ställa... Peace out!

9 kommentarer:

  1. FAN! Fel storlek för jag behöver Medium så skulle något se något par med dessa rosor. Vilka som i Medium så får ni gärna berätta var.
    K

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lovar att hojta om jag skulle se några i M. Kram!

      Radera
  2. Hej
    Det är jag som har Please jeansen med rosorna på Tradera
    storlek XS på dessa jeansen är som en S eller liten M med
    mycket stretch.
    Ha en fin kvällBittan alias Troggs

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för infon! Trist de inte passar dig :o( Kram!

      Radera
  3. Jag förstår att inte du kan veta hur Xs är i storlek eftersom du har mindre. Men skulle du kunna tänka dig att berätta ditt mått över stussen så kan jag få en bild av hur Xs skulle passa mig??? TACK! Mvh Janet

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu är det mätt, jag är 88 cm runt stussen. Kram!

      Radera
    2. Vill bara meddela att mina Ros-Please är sålda.
      Hälsningar Bittan (tradera Troggs)

      Radera
    3. Kul du fick dem sålda. Hoppas du hittar andra som passar dig bättre. Kram!

      Radera