Powered By Blogger

måndag 25 juni 2012

Om att ge en skitdag en guldsmäll på käften

Trots att den ännu inte är över och förbi (tyvärr…) och utan att gå in på detaljer som ändå bara är stentråkiga, så klassificerar jag denna dag som en riktigt ruggig skitdag. Rakt av! Men! För att ändå åtminstone försöka införliva små stänk av framåthopp och glädje så har det storklickats här. En hint kommer här:




Jajemen… biljetterna är nu hemklickade, det blir Roskildefestival för oss i år igen! Sova halvtaskigt i sunkigt tält, nästan konstant trängas och stångas med tusentals människor, äta skräpmat, kanske vada i gyttja, eventuellt knalla runt svimfärdig i gassande sol och med näst intill noll chans att finna skugga. Tjohoo! 
För det betyder även att se en massa bra band man kände till och upptäcka andra, minst lika bra som man inte hade en aning om, att umgås med vänner man sällan träffar, hitta på en massa tokiga upptåg, glida runt i skön stämning, ta dagen som den kommer… Helt enkelt leva frihetsliv. Avfärd om en och en halv vecka, shit vad jag längtar! Och där fick skitdagen från helvetet sig en guldsmäll på käften ändå… :o) Nu ska den bara ha vett att ta slut också… Peace out för nu!

10 kommentarer:

  1. Fan vad härligt! Inte tältandet, det klarar inte min sletna frisörrygg av, men allt det andra! Här har också varit en skitdag i kubik. Vädret gör att man helst skulle vilja dra nåt gammalt över sig och gå i ide. Bara 2 1/2 timme kvar........Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja shit vad vädret gör för humöret! Här har vi nu dag 5 med skitväder och regn... Och det är ju inte så att det varit någon längre tids sommar innan det... Vi sönderfrusna nordbor behöver sol, så hit med den! Hoppas du är lite gladare idag, jag är nog inte det... Kram!

      Radera
  2. Jag är avundsjuk minsann...! ;(

    SvaraRadera
  3. Ja vad ska man annars kalla en dag då det regnar från början till slut =(
    Men kul med Roskilde; det har jag kvar som lucka i min allmänbildning.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då får vi se till att täppa igen den luckan... kanske nästa år... ett perfekt premiärår om man tänker på siffran som du får på din födelsedag då, tycker jag... :o) Kram!

      Radera
  4. Jag har alltid varit så fashinerad av det där med festivaler men aldrig kommit iväg på nån. Hade varit kul :)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ÄR kul och jobbigt och allt det där också men väldigt speciellt, inte riktigt jämförbart med något annat, liksom... Hoppas du får chansen någon gång. Kram!

      Radera
  5. men åhh vad jag vill nu. Iaf en dag.. Stort grattis till er! Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och det finns ju endagsbiljetter.. och jag tar ju hand om dig, väldigt väl... om du skulle få för dig... :o) Kram!

      Radera