Powered By Blogger

torsdag 21 juni 2012

Dagens – i en trio som inte drog jämt

Jag, Iphonen och ljuset har inte varit kompisar idag. Alls! Eller så är det bara mig och kompetensen det handlar om, att jag så att säga har noll koll… Men! Då det alltid känns bättre att skylla ifrån sig så föredrar jag att dra till med det första när jag vill förklara bort att bilderna som följer här nu är av kvalitet under all kritik...



… motljusigt när jag var och spanade omkring inne på Cirkus, ja klädbutiken alltså. Så jag försökte göra om och göra rätt och hamnade då istället mitt i värsta solgasset. Det när det nu ikväll vankades vovvenad med speedpicknick i parken. 



Men det blev ju bilder i alla fall och eftersom jag ofta påpekar att perfekt är trist så får jag väl stå för att uselt är kul… ;o)
Stassen då? Blus – Spira Lou lace, white storlek S, jeans – Please från i vintras i storlek XS, sandaler – av märket Moow, nyligen köpta i Helsingör.
Eftersom smyckena knappt syns och jag använder dem ofta så skippar jag att rabbla dem nu, maby next time… För nu är jag dessutom trött ända in i skelettet och stapplar därför mot sängen med ett tack för idag, hej för idag. Kram på er!

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tack! Kul att höra för det är en av mina favoritstassar just nu. Kram!

      Radera
  2. Vovve i motljus tycker jag var en strålande bild.
    Huvudsaken är att de visar vad de ska, för mig då =)
    Hoppas ni får en trevlig midsommar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja så fort det är vovve, eller annat djur på bilden så blir den ju genast bättre, liksom...:o) Kram!

      Radera