Powered By Blogger

onsdag 27 juni 2012

Laddad för värsta roliga uppdraget


Tänk att vinna 10 000 kronor att få spendera i butikerna i en stad under ett par timmar... Valfritt shoppande och i vilka butiker man vill... Det är precis vad jag ska iväg på nu. Fast nä, tyvärr är det inte jag som ska få stå för konsumerandet, jag ska bara vara reportern som hakar på och tar bilder och ställer jobbiga frågor till en artikel... Fast! Det känns riktigt skoj ändå... själva grejen är megarolig. Vill ni ha rapport om hur det gick? I så fall ska jag försöka få till en sådan... Peace out!

- Posted using BlogPress from my iPhone

10 kommentarer:

  1. Oj va roligt! Det är en sån sak man bara drömmer om! Så jag vill ha rapport så klart!
    Ingela

    SvaraRadera
  2. Wow! Vilken grej att vinna!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ja men självklart:)
    Vad kul att få se hur man fritt spenderar 10000,-./K

    SvaraRadera
  4. Kan bli intressant att följa! Hade dock varit roligare om det var du som vunnit denna summa o spendera.. Hoppas personen ifråga verkligen "tar tillfället i akt"!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Såklart. Det är jag jättenyfiken på. Hoppas det ingår något ätbart för ni har kanske en lång dag framför er? :)
    kramar i massor

    SvaraRadera
  6. Klart jag vill ha rapport, så kan jag glädjas åt att någon annan fick en så rolig dag!

    SvaraRadera
  7. Vad kul! För vem blir det? Måste följas! Kram Nilla

    SvaraRadera
  8. Rapport kommer! Hoppas bara mina bilder funkar för de ser helt oskarpa ut i kameran... :o( Iponebilder is da shit, det har jag alltid sagt...:o) Kram!

    SvaraRadera
  9. hej josanna! hittade din blogg ...tusen tack för erat engagemang idag! jag är fortfarande chockad över vinsten och har inte riktigt fattat att jag vunnit så mycket! ser fram emot imorgon kväll när alla påsarna anländer,då blir det julafton här! kram eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att du hittade hit. Tänkte maila adressen till dig eftersom jag har gjort ett nytt inlägg nu, med bilder... Gör det i alla fall, du kanske vill ha några av bilderna också, som minne över en udda händelse :o) Mailar dig imorgon. Tack för idag!

      Radera