Powered By Blogger

fredag 29 juni 2012

Dagens – som önskar lite collagehjälp… igen

Det var sol i morse. Jag bestämde mig för vit stass. Närmare bestämt denna:



Vit blus – Odd Molly Multi anglaise ltd blouse, white, blå blusaktig sak – Odd Molly Shivers blouse, indigo, vita jeans – Please, sandaler – Moow, dödskallehalsband – Rock by Sweden, bälte – Cowboybelt.

Lagom till den hade åkt på noterade jag en fult grånande himmel utanför rutan. Anade regnstänk men bestämde mig för att hårdblunda och intala mig att jag hade fel. Jag hade inte fel… En sommardag hann det alltså bjudas på här innan regnguden började dansa polka över himlen igen… Jaja, inte så mycket att göra åt saken, och därför behöver jag ju inte tjata mer om det heller… Kan ju försöka mig på att fiska lite hjälp istället, av er… 
Jag är nämligen megapepp på att börja köra med lite bildcollage här i bloggen. Jag vet att jag varit på er om just det en gång tidigare. Då fick jag tips som gjorde att jag fixade till ett sådant. Men! Jag kan för mitt liv inte hitta det inlägget nu så därför att jag är så ofin och frågar igen… Så! Ifall ni har tid och lust så blir jag supermegatacksam för all hjälp… See you lite senare igen om ni vill. Kram för nu!

17 kommentarer:

  1. Vilken fin dagens! Och jag som precis sålt min Shiver... Dumma mig!! Vet inte hur man gör kollage så jag får komma in och kika här hos dig sen och se vad du får för tips :) Kramar <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja lite dumma dig för den är ju superfin... ;o) Ja collage hade varit kul att kunna få till, lyfter lite att ha det ibland istället för som nu bara en bild i taget liksom. Kram!

      Radera
  2. Åhh, men det finns massor av appar för collage om du använder monilbilder. Bara att söka på collage om du har Iphone. Det finns väl färdiga mallar också tror jag. Jag gör det mesta i Photoshop för då kan jag kntrollera storlek och precis hur jag vlll ha det. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh Tack! Jag drar ju alltid in mina bidler i Photoshop för att göra dem mindre framförallt, är kass på Photoshop förövrigt men sitter och pillar nu så kanske kanske att jag lyckas få till det där, känns som det enklast ju. OCH så är ju dina kollage sååå väldans skitsnygga! Kram!

      Radera
  3. Jag brukar göra collage i Picasa. Väldigt smidigt, finns många olika varianter att välja på! Man väljer en bild, klickar på Skapa i listen, väljer sen bildcollage. Då får man upp olika varianter på collage som man kan välja bland, man kan också ställa in om man vill ha ramar och hur breda de ska vara, man klickar sedan in fler bilder från sina album tills man är nöjd. Man kan också blanda bilderna i collaget så det blir som man vill. Sen klickar man på skapa collage och det är klart. Superenkelt! Men det finns säker en massa andra sätt att göra det på....
    Här fick vi faktiskt hela 2,5 strålande solskensdagar, men nu började det just droppa här också! Men vitt är ju fräscht även i regn! Själv går jag klädd i sunkig målart-shirt!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack! Ja just det, det var Picasa jag gjorde det där andra collaget i. Har börjar spana lite på det nu. Fast så extremt puckad jag är på teknik så tar det bra länge... :o)
      Och här är det mysdress som gäller just nu. Skittrist att det aldrig kan vara fint väder en något längre stund... Vi får hålla tummarna för juli. :o) Kram!

      Radera
  4. Det var danskarna som skickade hit mögvädret!
    Fast nu är det uppehåll igen. =)
    Ibland måste man chansa lite. Jag hänger ut tvätt i alla lägen och på 6 år har det faktiskt bara regnat på min tvätt hela 2 ggr. Så jag fortsätter chansa =)
    Ha en skön fredagskväll!

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja jag vet, nedrans danskar. Och shit vad jag tycker synd om mr Make somstrax är på väg till Köpenhamn för att möta upp folk och sedan ska de till Roskilde. För att köa till campingen. Utomhus!... Är sååå glad att jag måste stanna hemma hos djuren vill jag lova. :o) Och det låter ju som att du lyckas styra bort regnmed tvätten så fortsätt gärna med det, och täck gärna in de västra delarna i turen också... :o) Kram!

      Radera
    2. Men hallå du är hemma; kom hit så dreglar vi över Wallinkreationer!

      Radera
    3. Jag är satt på storstädning hela helgen :o( Men vi kan ju höras och styra upp något snart!

      Radera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  6. Längst upp i vänstra hörnet här på din blogg finns det en sökruta (mycket praktisk!).
    Skriv in "collage" där så kommer det inlägget du sökte efter upp direkt :-)

    KRAM och trevlig helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi... jag har haft bloggen i 2,5 år och det hade jag absolut ingen aning om... Hur smart är jag liksom... :o) Tusen tack för tipset!!! Kram!

      Radera
  7. Jag har ingen aning, oteknisk Som få... Men jag ville hälsa glad sommar fina och tillägga att du är förbaskat snygg!!! Du inspirerar en annan att ta tag i vikt och träning för du är så fin i Allt!!! Glad sommar och stor kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lika teknisk som mig då låter det som. :o) Tusen tack underbara, så glad jag blir!!! Kram!

      Radera
  8. Jättesnygg dagens! Önskar dig en trevlig helg! Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack snälla! Och trevlig helg till dig också! Kram!

      Radera