Powered By Blogger

torsdag 7 juni 2012

Tre bilder från min eftermiddag – torsdag




Nu är det ju kanske ganska enkelt att tro att jag har rantat runt i butiker hela eftermiddagen. Men faktiskt inte. Mindre än en timme och det enbart i de tre affärer som står som huvudrollsinnehavare här.

Först Lindex, där det jag hintade om som kul i förra inlägget och som jag skulle spana in lite närmre var guldbikinin på bilden. Så ful och ändå så oemotståndligt cool. Liksom. Om den fick följa med hem? Absolut! Ingen tvekan där då prislappen hade stannat på trevliga 49 riksdaler per del. Hoppas nu bara att den funkar under Spira-klänningen också…

I butik 2 var tanken att jag skulle göra en intervju med ägaren. Men då den blev sistaminutenuppskjuten till imorgon så tog jag mig istället en liten rundtur för att få lite kläm på vad de har på hyllorna. Och som vanligt var det mjukdjuren som stal de flesta av mina blickar. Fattar inte riktigt vad det är med mig och mjukdjur... Eller vad det är med dem som gör att jag faller för dem om och om igen… Dock fick ingen följa med mig hem idag. Ytterst duktigt av mig… :o)

Slutligen Ica, för vanlig tråkig matshopping. Men som även visade sig bli en mindre kamp mellan mig och godishyllan… Jag vann den här ronden. Dock var det jag som fick se mig besegrad när jag kom hem och visst råkade hitta en påse Mariannekarameller i ett skåp… Men det är en annan historia… Nu ska jag vovvenada. Och ni får ha en bra kväll därute. Kärlek & Respekt!

6 kommentarer:

  1. Ahhh, den där guldbikinin har jag också fyndat. Tycker den är ascool och blir super till lite bränna i sommar :)

    Tror det kommer bli super under Spiran

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad schysst att du också slagit till på den för jag tänkte på dig och var nästan inne på att shoppa den åt dig också, osäker på storlek dock så jag lät bli. Bra när du redan har den. tror den kan bli ascool i sommar. :o) har inte orkat testa med Spiran än bara, får bli i helgen. Kram!

      Radera
  2. Vad söt han är mjukisgubben på hyllan:) Matshopping ska helst ske när man precis har ätit. Med magen full följer det med mindre skräp hem! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja supersöt! Det var en igelkott. Och jag vet ju det där med matshopping och ändå gör jag alltid fetfel, handlar alltid när jag är hungrig... knaskorkat jag vet... Kram!

      Radera
  3. Läcker bikini! Och hrm..det gick inte så bra för mig heller.:/ Godispåsen stod kvar när jag kom hem från min långpromenix och jag var vrålhungrig! Men idag blir det nya friska tag :D Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var visst lite svårare än vad jag trodde... Men idag kommer vi absolut igen, eller hur... :o) Kram!

      Radera