Powered By Blogger

tisdag 19 juni 2012

Ett tips på hur man inte bör göra, i alla fall enligt mig!

Man ska, eller ska och ska, det är ju upp till var och en vad man tycker känns lämpligt, kul och allt det där, men enligt mig, som har provat bör man INTE rusa till gymet för att spendera en timme med träning direkt efter att man har gjort ett glasstest. Nu pratar jag inte en tesked hit och dit utan jag pratar denna mängd:


Tre fyllda gigantstrutar. Eller i alla fall nästan hela den kvantiteten, C var också med och hon hann hjälpa mig en knapp tredjedel innan hon fastnade i telefon. Smaksatt mjukglass. Med lakrits. Banan. Melon. Sååå sjukligt gott! Men! Väldigt spykänsleframkallande efter ett par ynka minuter på en crosstrainer. Väldigt! Jag lyckades hålla mig ifrån kräket men som det bubblade i den ballonguppsvällda magen och så for det mjukglass upp och ner i halsen. Lite lakrits ibland, melon då och då, och banan som en liten överraskning emellanåt. 
INTE kul! Och ingen bra träning blev det heller, för jag fick liksom softa ner på tempo och övningar en hel del, just för att slippa kräket… Och nu gissar jag på att ni håller på att spy, av att läsa det här… Om jag kommer att äta smaksatt mjukglass igen? Hell yes! 
Men! Definitivt INTE i någonslags kombination med träningspass. För nu vet jag... Strax vovvenad, sedan kanske jag kastar ut min dagens. Take care! Kram!

6 kommentarer:

  1. Huva, det lät inte gott. Hoppas du mår bättre nu.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var inte kul alls och gick över. Och jag har ätit glass efter det, så jag lyckades även förtränga snabbt... :o) Kram!

      Radera
  2. Smaksatt mjukglass??? Det låter fantastiskt, kan du buda ned en till mig eller ska jag behöva komma och hämta en? Otroligt ljuvlig kväll va`? vill inte vara inne, men Z kallar på mig. Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fantastiskt är ordet! Och japp, du får masa dig hit, nu har du ju en hel massa anledningar... :o) Kram!

      Radera
  3. Din galning! Smaksatt mjukglass låter ju ljuvligt annars, speciellt för mig som inte gillar vanilj.
    Fast glass är ju betydligt godare på vägen ner än på väg upp igen;) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är inte heller så förtjust i vanilj men de smaksatta, shit vad goda! Kanske en anledning för er att besöka min lilla håla vecka 29?... :o) Kram!

      Radera