Powered By Blogger

lördag 2 juni 2012

Nätjakten som inte alls vill som jag

Jag har roat mig med att scanna nätet på bikinitoppar i princip hela kvällen. Eller roat och roat, inte lustifikt så det förslår direkt eftersom jag inte hittar en enda som funkar… :o( För så här är det: jag behöver verkligen någonslags bikinitop, det för att ha under och därmed kunna börja använda den här magnifika blåsan:


Min ”special-Spira”.  Som synes övervägande går i orange och brunt och det är till följd därav just de kulörerna som jag har letat mig tokig efter. Utan att finna. Jag tänker mig en vanlig simpel triangeltop, som denna fast då i en annan färg: 

Foto: hm.se 

Eller om det kanske istället ska vara något som påminner om den här, alltså en top som har band som löper i linje med de som finns fastsydda på klänningen: 

Foto: twilfit.se

Det kanske hade varit snyggare? … I alla fall så hittar jag vare sig det ena eller det andra, i brunt, eller orange… Så då åker ni på en fråga igen… För är det någon av er som vet var det jag letar efter finns? Eller! Om ni har andra tips på något som ni tror skulle funka ännu bättre och som min inskränkta fantasi inte klarar av att få fram…
Nu har jag enbart begränsat mitt spanande till kedjorna, det eftersom jag har noll koll på vilken storlek jag kan tänkas dra i dessa tider och därmed måste kunna prova irl innan jag slår till. För att göra det hela till ett ännu lite drygare och  lyxproblem… ;o) Tacksam för all slags hjälp i frågan, för jag verkligen hatar tanken på att klänningen ska bli en garderobsinventarie som aldrig blir luftat på grund av att den saknar en passande samarbetspartner... 
Nu ska jag leta vidare en stund till… Ses imorgon om ni känner för det. Kram! 

18 kommentarer:

  1. NewYorker på VÄLA hade mycket att välja på idag tyckte jag. Och till bra pris. Kram Jenny.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja just det, det finns ju något som heter Väla... Jag glömmer alltid det, är nästan aldrig där. Kollade snabbt in på NewYorkers hemsida nu och hittade en kanonfin som kanske funkat, så det får bli att försöka hinna till Väla någon dag nästa vecka... Tack snälla för tipset! Kram!

      Radera
  2. Kolla på Stadiums hemmis, en Race Marin i någon modell, färgen hette Oatmeal...(funkar inte att kopiera o klistra på fånen)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kollade Stadium, bara lite snabbt eftersom jag inte tyckte att det fanns något men får göra om och göra det lite noggrannare. Tack för tips! Kram!

      Radera
  3. Vero moda har ju bikinis även Gina tricot såg en snygg guld triangel på vero moda , cheap monday har fina till bra pris såg en orange åhhhh wow :)!!! Lycka till kollade på Nelly de har ju alla kedjor billiga som dyra få tips sen ut å leta !!!
    Snygg spira älskar färgerna !!!!
    Kram Tina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! De två kedjebutikerna tänkte jag inte ens på... Kanske för att de känns lite för ungdomliga för en tant som mig... :o) Men ska absolut spana där. Kram!

      Radera
  4. Inga tips så, men funkar det inte med en vanlig hudfärgad axelbandslös BH?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag och axelbandslöst ha aldrig gått ihop men å andra sidan har ju mins bröst nästan försvunnit helt nu så det kan ju vara värt ett test i provrummet om inget annat. Så Tack! Och Kram!

      Radera
  5. Säger som föregående. Köpte själv just en sådan till min nya långklänning och de har bra och bekväma till billig peng på hm. Denna köpte jag. http://www.hm.com/se/product/92960?article=92960-B

    Lycka till! ;) Välsittande bh är a och o för att ett plagg ska sitta bekvämt och bra.

    Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den var riktigt schysst den du köpt. Men och som jag skrev till Helen så har jag aldrig någonsin fixat axelbandslösa bh, men med brösten nästan borta så kanske det blir en annan känsla. Ska ta mig till HM i veckan och testa i alla fall. Så TackTack för tips! Kram!

      Radera
  6. Men du, har du kollat guld? Skulle vara supersnyggt under. De har en snygg på Lindex såg jag. Eller varför inte en vit. Du är ju så brun så det skulle bli assnyggt tror jag... Gina har supersnygga bandeau-toppar i massa färger, bl a vitt och det tror jag skulle vara supersnyggt om du klarar dig utan axelband. Jag använder jätteofta bandeautoppar under såna där typer av klänningar och linnen. Brukar finnas BH-band till om man vill...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har faktiskt spanat lite smått på just den guldiga på Lindex, ska nog testa för det kan ju bli coolt. Mer skeptiskt till vit eftersom jag tror färgen bryter för mycket. Men! Man ska aldrig nobba något innan man gett den en chans, så kanske... Ska kolla Gina också, Tackar för tips! Kram!

      Radera
  7. Jag har helt missat snyggingen från Spira du lyckats få tag på. En riktig läcker sak. När det gäller bikini ser jag att du fått många bra tips.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja den är fin, ett provex som aldrig gick i produktion så jag är skitglad att jag kom över den. Kram!

      Radera
  8. Ett litet tips till Kappahl satt å kikade på deras webb fanns en brun wips tänkte jag på dig hihi men vet ej hur den ser ut i verkligheten men kanske kan passa iaf eneklt att prova finns ju överallt Ginas Guld som Vivvi tipsa om wow skitsnygg fanns en ung lika på vero moda :) !!

    Lycka till i jakten :)

    KRAM igen / Tina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja nu när jag tittat lite mer har jag hittat en hel del, så det får bli irl-spaning i veckan som kommer. TackTack snälla för tips och hjälp! Kram!

      Radera
  9. Det finns en i guld på Lindex jag tror skulle vara jättefin under!!

    Grattis till din fina viktresa, du ser fantastisk ut! (har smygsurfat runt här ibland i jakt på OM-inspiration )

    kram Victoria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tips! Och hihi, jag var inne och smygspanade lite hos dig häromdagen. Var ful nog att inte lämna avtryck men kommer garanterat in till dig igen och då lovar jag att säga hej. En himla fin blogg du har! :o) Kram!

      Radera