Powered By Blogger

onsdag 27 juni 2012

Om konsten att spendera 10 000 kronor på en eftermiddag

Ja egentligen vet jag inte om det var så mycket konst, för det gick undan. Eva, som vann shoppingtävlingen vi hade i tidningen, den HÄR tidningen, var snabb som en vessla (jag hann knappt ta en enda skarp bild på henne under hela det två och en halv timme långa butiksloppet) och hon var i stort väldigt mycket på det klara med vad hon skulle använda sina nyvunna 10 000 kronor till. En väldigt trevlig och rolig människa tillika, förbenat megasnyggt och stilfullt klädd dessutom:


Japp, i Molly. :o) Det blev dock ingen Mollyshopping denna dag. Istället köpte hon en hel del till sin man, sina barn och till sitt barnbarn som är på väg. Men lite till sig själv också, som inredning, en datorväska, underkläder, gångvänliga skor...


.. en fin vindjacka, handdukar... När jag tänker på det nu i efterhand så var det rätt så skitskumt att haka på en helt okänd person under en shoppingtur, vilket det kanske inte borde vara med tanke på våra Mollyträffar :o) Men hon var lätt att ha med att göra och skoj att "umgås med", absolut en värdig vinnare, så det var inget jag tänkte på under tiden.
Det jag däremot tänkte på allra mest under tiden vi rantade runt var vad jag själv skulle ha shoppat om jag var i hennes situation... Och jag kom fram till att det nog skulle bli ett par enstaka grejer, snordyra pryttlar, som man sååå mycket skulle vilja ha men inte har råd med annars, eller bara tycker är för dyra. Givetvis inom kategorin saker man har på sig. Som några skitsnygga stövlar och kanske en väska som är instoppad i drömfacket, förmodligen någonslags jacka med prislapp i multumklass och troligast något flådigt smycke.
Sedan hade garanterat de pengarna varit finito, antagligen för länge sedan... Vad skulle ni spendera 10.000:- på om ni fritt fick välja butiker? Peace out för idag!

6 kommentarer:

  1. SÅ häftigt ! Jag hade lätt köpt några få snordyra saker. Lyx på hög nivå alltså :-) Eller hade jag styrt stegen rakt in på RESIA & beställt en resa omgående, för jävlar vad detta väder är trist nu...
    Kram !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja du, en resa neråt värmen hade absolut INTE suttit fel just nu... Kram!

      Radera
  2. Oj vad kluvet för samtidigt som jag skulle vilja unna mig dyrt så skulle jag vilja ha mycket. Så det hade nog fått bli humöret som avgjorde när jag väl stod där. Vilken dröm oavsett!
    Kram från Allie!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja man vill ju ändå ha både och... så kanske att man låtit humöret bestämma... svårt. Så "som tur är" så befinner man sig inte i den situationen... ;o) Kram!

      Radera
  3. Jag hade lätt köpt dyra grejor, halvdyrt och billigt, kan man kanske spara ihop till, men riktigt dyra saker har jag iaf, en tendens att liksom inte köpa, fast man kanske har pengarna. Säg en pryl för 5000. Då tänker jag genast att det är lika mycket som en restresa en vecka, inklusive fickpengar om man har tur..eller liknande. Men. Eftersom jag har en trasig och en halvbra kamera, hade jag nog lagt alla pengarna på just en kamera. Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är likadan, sjukt nog förutom när det gäller Mollysar... där har jag tappat allt begrepp och pris och värde... ;o) Kamera var ett bra val,skulle jag också behöva, lite akut sådär... Kram!

      Radera