Powered By Blogger

söndag 24 juni 2012

Det kan till och med vara en riktig skitide

Upp ur sängen, på med kläder och iväg på utflykt. En bra ide tyckte vi, till nu, när vi sitter på bussen på väg och börjar tänka efter...
Att det är söndag = uttråkat folk som vill göra något, lönehelg = uttråkat folk med feta börsar, skitväder = uttråkade rika vill göra saker inomhus. Och. En rea som började idag, dit vi ska. Så det kanske inte är en så bra ide ändå, det kan till och med visa sig vara en riktig skitide... Fast nu är vi ju på väg... Vart kan ni som känner för ett parti av På spåret gärna få sia om... ;-) Fortsättning följer... Kram!




- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

  1. Svar
    1. Nästan. Det andra giganthuset sidan om, Ikea.... Kram!

      Radera
  2. Gissar på Väla och säger att oavsett vilken typ av idé det visar sig vara så kom ni ju i alla fall ut ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast Ikea så nästan. och så här i efterhand är jag glad att vi gjorde det för annars hade vi nog fått vara stolslösa i några veckor med tanke på jobb och Roskilde och allt annat som snor all tid. :o) Kram!

      Radera
  3. Hm rea start...IKEA! :)Good Luck. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp! Ikea it was! Vilken kaos! Tänkte på dig fast vet ju att du inte är på golvet... Kram!

      Radera
  4. Låter spännande oavsett.. Du skriver lönehelg o känner jag måste fråga (vi har många gånger spekulerat..) vilka får lön nu?? Ingen av oss har uppenbarligen inte tillhört den kategorin, för oss har den 27:e alt den sista dagen i månaden varit = lön. Vi har sett ut som frågetecken när det pratas lön innan, fniss. Så blir det en fråga till när jag ser vad en del kommenterat. Vad är Väla för något??! Undrar en frågvistanta såhär på söndagseftermiddagen!
    Ha en trevlig tur var ni nu är!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag trodde att den 25:e var lönedag för de flesta... Jag fick i alla fall lön då på den tiden jag hade ett jobb. Nu får jag lite när som, vet aldrig förrän samma dag. helkorkat... :o(
      Väla är ett gigantiskt köpcentrum strax utanför min by. Gigantiskt. Dit typ alla i trakterna och lite till färdas regniga söndagar. :o) Kram!

      Radera