Powered By Blogger

tisdag 5 juni 2012

Tre bilder från min förmiddag – tisdag

Jag har redan fått ihop mina tre bilder idag. Så för att det inte ska bli alltför mycket fusk, eller åtminstone för lätt, så ser jag till att få ihop tre till under eftermiddagen och kvällen. Vilket inte lär bli lika enkelt då jag kommer att sitta ganska kedjad vid en dator resten av dagen. Men är det utmaning så är det… :o)
Här är mina bilder från denna förmiddag i alla fall. Som börjar med att jag trotsade blåst och äckelkyla och tog mig till det här stället:


Helsingborgs bryggeri. Och ett reportagebesök som blev lika spännande och kul som jag hade hoppats på. Eftersom det ska publiceras i en tidning så kan jag inte berätta så mycket mer just nu men ni kan ju få chansen att läsa artikeln sedan, när den finns inmonterad i släppt blaska… 
Där fick jag i alla fall även stifta bekantskap med denna sötnos.


Ludde hund. Bryggerihund. Som fick stanna kvar där medan jag återvände mot hemmakvarteren. Med stopp på torget för att shoppa lite frukt och grönsaker. 


Och sedan vidare till Ica som var pensionärsinvaderat och därför ryckte jag bara ett bröd och flydde därifrån igen. Hem. För att trycka i mig lite lunch och nu sitter jag då här vid datorn. 
För att jobba egentligen, inte blogga, även om det är roligare… Så over and out för nu. En fortsättning i bildutmaningsland följer alltså… Kram!

6 kommentarer:

  1. Vad spännande med bryggeribesök! Det är ju sådant jag skulle vilja göra också. När kommer tidningen ut? Och är det samma som den du gjorde nyss?
    Kram från Allie!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är samma tidning, den jag har praktiken för att göra. Lite oklart med när den kommer ut men runt månadsskiftet juni - juli. Kram!

      Radera
  2. Ska bli spännande att läsa reportaget sedan! Haha.. pensionärsinvasion är inte kul :)) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä shit det var läskigt. De var hur många som helst fanns överallt och täckte upp alla gånger och gick i slow motion, panikartat... :o) Kram!

      Radera
  3. Vad kul. En artikel i en tidning. Grattis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja fast det är ju inom praktiken jag har så inget betalt direkt... Fast jag fick en superfin kokbok idag, inte helt fel det heller. :o) Kram!

      Radera