Powered By Blogger

tisdag 5 juni 2012

Tre bilder från min eftermiddag – tisdag

Jag valde att utföra mina datorrelaterade sysslor nu i eftermiddag så här:


I sängen, halvt under täcket eftersom jag frös som om jag vore naken på villovägar i Alaska. Ajax hund hjälpte snällt till att värma frusen matte. Som efter ett tag kände att hon, matten alltså, behövde en paus och dessutom saknade sitt uteblivna morgonpass denna dag då tidstekniska orsaker inte medgav att det blev något sådant. Annars har nämligen tisdagar och torsdagar klockan 06.45 blivit helig tid då det är just träning på schemat. 
Så jag knallade helt enkelt till gymet och tog igen det…


… med ett indoorwalkingpass. 30 minuter, och det pass som var mitt allra första då jag försökte mig på att bli atlet i januari (vilket gick åt helvete då men det är en annan historia) Fast ojoj vilken skillnad på då och nu. 
Övning ger färdighet och vilja ger uppenbarligen resultat för medan jag vara sååå nära döden i januari,och det redan efter fem minuter, så hade jag gärna kunnat stå där ett tag till idag… Fast det blev hempromenad istället och ur brevlådan utanför huset kunde jag fiska jag upp ett Mollyket. Innehållande: 


Japp, visar bara en ärm idag eftersom jag inte hunnit ta några provbilder än. Någon som ser vilken det är?... En populär sak när den kom, del i en uniform men då var den inget för mig. Nu är jag lite kär… Visar imorgon. 
Och då blir det även länkning till de andra darlingarna som har hakat på denna fotoutmaning. Skulle gjort det nu… Men! Muffin katt trampade bort alla länkarna som jag sparat ner i ett worddokument och nu måste jag ut på vovvenad så jag hinner inte riktigt ta tag i det idag… Sorry… :o( Kram för idag!

6 kommentarer:

  1. Rosanellan ? hehe, kanske... jag avgudar mina två ! Å FAN vad du är grym som tränar & ligger i :-) jag kör den lätta vägen... äter mindre... rör mej liiite & kör lite cavo lipo !
    Kram !

    SvaraRadera
  2. Ahh the lovely Rosanella :) Säger som J - älskar mina två!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Tror Muffin katt menade att du skulle släppa datorn =)

    SvaraRadera
  4. Rosanellan är så fin! Den passar perfekt med jeans ;) ha en riktigt fin dag! Kram

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Fina rosanellan och du är enastående duktig i din träning.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  6. Ja visst är det Rosanella. Finare än jag kommer ihåg den... vilket kan ha sin orsak, visar snart så fattar ni vad jag menar... :o) Kram!

    SvaraRadera