Powered By Blogger

lördag 30 juni 2012

Överlevare med en ny utmaning på agendan

Jodå, visst överlevde tanten en sväng om i bodyviveland. Beviset har ni här:


Med använda attiraljer, rödmosigt nylle och notera på linnet, kämpade till och med mig lite svettig minsann… Stundtals körde jag, ytterst ofrivilligt, på helt andra steg och kombinationer än de andra men jag bestämde mig redan i förväg att jag skulle fokusera så det gick absolut över förväntan. Klurigast är när ben och armar ska flaxa samtidigt, halleluja snacka om att mina lever sitt eget liv då.
Men det var kul. Riktigt megaskoj! Vilket jag till stor del är ganska övertygad om att det handlar om att instruktörerna är så otroligt bra och roliga och peppande på ”mitt” gym, som är Aktiverum. Vilket jag nämner bara för att de definitivt förtjänar att bli reklamade. :o)
Och eftersom en gång inte kändes riktigt nog så fick jag ett spontant infall som gör att jag nu har jag satt upp en utmaning till mig själv. Att jag inom 1-2 månader, tiden får hänga lite på hur ofta jag kommer att gå på fler bodyvivepass, ska fixa vartenda steg, alla vändningar och knycker, samtliga vift och turer. Och eftersom min erfarenhet är att vill man så kan man så hyser jag till och med hopp om att lyckas med det…:o) Så fortsättning lär följa på den fronten.
Och även inom andra områden, för jag ska ge mig på lite mer collageande senare idag hade jag tänkt. Men först en sväng på stan, så peace out för nu. Take care!

6 kommentarer:

  1. Kul att det gick bra! Det kommer gå som en dans är jag övertygad om :) Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nja, dans är ju inte min grej, alls... ;o) Men det ska funka, någon dag, för det har jag bestämt! :o) Kram!

      Radera
  2. Bra jobbat! :) Här blev det ännu en gång en mils löpning. ;) Vi är duktiga vi. :p

    Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Grymt gjort!!! Fan vad du är grym! Vi är inte bara duktiga, vi är nog faktiskt duktigast till och med... ;o) Kram!

      Radera