Powered By Blogger

måndag 11 juni 2012

Dagenstunikan i närbild & återfunnen katt

På begäran kommer här min dagenstunika i ett något lite bättre närbildsformat.


En Spira. Från höstkollektionen 2011. Och den uppmärksamme kanske ser att jag visst råkar befinna mig i ett provrum på bilden… Så rätt, så rätt. För jag tog en toksnabb avstickare inom Cirkus tidigare idag, för att återprova ett plagg jag inte riktigt kunnat släppa tanken på sedan det fick testhänga på min kropp en stund förra veckan. Hoppet om att villhaet skulle gå över funkade dock inte, så nu har jag lite smått bestämt att om jag fixar alla jobbiga saker som ligger framför mig just nu (och som jag inte riktigt kan berätta om för er här…) så kan det hända att den kanske eventuellt får en frisedel till min garderob… Bättre morot kan i alla fall inte jag komma på just nu och morot kan absolut behövas… Nog hintat om sekretessbelagda ting. Och över till försvunnen katt. Debbie katt: 


Som tack och lov och efter idiotmycket letande i exakt varenda vrå i denna stökstämplade boning nu är återfunnen. I en överfull garderob, en klockrent mysterie hur hon ens lyckats ta sig in, förbi klädhögar och längst in på en hylla. Där hon kamperat under nästan ett dygn. Utlockad med en öppnad tonfiskburk. Pust liksom… Och pust för nu var min lilla paus slut, plikten kallar. Peace out!
    

11 kommentarer:

  1. Hej!
    Tänkte höra om du har någon underkjol i storlek 2 som du skulle vilja sälja? Är så svårt att hitta!
    Mvh Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nix, inte en enda underkjol i min ägo. Hoppas du hittar en någon annanstans. Ser jag någon så hojtar jag. Kram!

      Radera
  2. Är det en Gunilla dress? Du är i alla fall jättefin i den.
    Skönt med återfunnen katt.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Nix ingen Gunilla, vet faktiskt inte vad denna heter, den är i mycket tunnare tyg i alla fall. Kram!

      Radera
  3. Lilla Misse vilken buse. Tur att hon kom fram med hjälp av lite tonfisk..det hade ju varit så jobbigt annars. I morgon ska jag äta hotellfrukost och alltså vi måsta göra det här tillsammans någon gång. Tjejhelg i ett lugnare tempo.
    kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, ursäkta att jag lägger mig i här, men vill bara säga att Hilton i Malmö och även Restaurang Översten uppe i kronprinsen, har ljuvliga bruncher. Ett tips bara... Klem

      Radera
    2. Tjejhelg i lugnare tempo som involverar hotell med tillhörande frukost låter väääldigt lockande. :o)Låter ju inte fel med brunch på nåt av Maddes förslagsställen heller... Värt att funderas på kanske... Kram!

      Radera
  4. Så fin, så fin och tur att Missan kom fram tillslut...vet alltför väl hur det känns när de är borta. Ta´t lugnt nu om du kan, till helgen väntar iaf belöning. och jag vill fasen besöka den där Cirkusbutiken snart... Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast ganska komiskt att en katt kan försvinna ett dygn i en tvårumslägenhet... ;o) Och såklart du måste till Cirkus. Man tar bara tåg till den här lilla hålan och sedan får man specialguidning för resten... ;o) Kram!

      Radera