Powered By Blogger

fredag 15 juni 2012

En lyckosaga & kärlek till någon som kan behöva det

Surtanten kom på att hon ju faktiskt har något väldans kul att förtälja. I alla fall kul för mig, kanske inte för er. Egentligen… Men! Nu är jag redan på gång att klottra det här inlägget så jag fortsätter… Med att visa upp the swapp of the århundrade! Av en drömdress som jag köpte förra sommaren, tyckte jag såg för fet ut i då så den garderobhängdes på spar. 
Fast när jag tog fram den för några veckor sedan hade den visst råkat hänga sig för stor… Så den blev ett sorgemoment som snurrade i min skalle titt som tätt. Och som jag aldrig någonsin trodde att jag skulle få en chans swappa mig till i rättmätig storlek. Men se det kunde jag! För här är den i mindre version. Voila…


… the Odd Molly patchworkdress, en av de absolut snyggaste klänningarna, i alla fall jag, någonsin har skådat. Något lite för stor är den även i den här sizen men inte så det stör eller kanske ens syns direkt (förutom axelbanden som jag lite hemligt har snurrat runt bhbanden här men som måste fixas till innan det kan bli premiärluftning…). Och från glädje till megasorg… Som gör att dessa är…


… till Helen. För de kan hon nog behöva idag! Tänker en massa på dig vännen och lider med dig, för jag vet ju tyvärr hur det känns!... Ja det blev ett rätt bisarrt kast här. Men så är livet ibland så då får det vara det här också... Kram på er!

9 kommentarer:

  1. Godmorgon!
    Vilken lycka att du lyckats swappa denna juvel till en bättre storlek!! Axelbanden går väl fixa på något sätt, grattis!!

    Helen; det gör så ont i mig det du går igenom nu!! Du har varit tvungen resonera klokt som är tvunget i dessa lägen. Tänker en massa på dig o mitt hjärta gråter för din skull.

    Stora kramen till er båda!!

    SvaraRadera
  2. SNYGGT!!!
    Sådana här glädjehistorer vill vi absolut läsa om :-)

    Stora kramar till dig OCH Helen!

    SvaraRadera
  3. what can I say? Du e tjusig, precis som vanligt!! ;) KLem och ses ju snart :)

    SvaraRadera
  4. Den är ljuvlig på dig! Och jag känner så med Helen. Kramar

    SvaraRadera
  5. Tack snälla du! Jag får svara bättre sen. Just nu är det bara tungt.

    SvaraRadera
  6. Du är precis hur fin som helst <3

    SvaraRadera
  7. Du är så fin i grymmaste klänningen! Kram

    SvaraRadera
  8. TackTack! För fina komplimanger och omtanke åt Helens håll. Har tänkt på henne hela dagen. En klänning i jämförelse är ruggigt fjuttigt, hur fin den än är... Men yta och djup är ju livet, så snart kommer jag att vara superglad för min drömdress igen. Bara man har kvar distansen till vad som är viktigast så är det okej att hänge sig till yta också, har jag bestämt... Oj med babbel det blev nu då... Jaja... Kram på er i alla fall!

    SvaraRadera