Powered By Blogger

lördag 9 juni 2012

Tre bilder från min eftermiddag – lördag

Eftersom jag har låtit logiken råda denna eftermiddag och kväll så knallade jag ut en sväng till för ett par timmar sedan. Det för att besöka…


… Ica. Men inte för att titta på köpekort, även om jag i menlöshetens namn fastnade där ett bra tag, glad åt alla fina djurteckningar. Ja jag är lite knäpp,…


… utan för att shoppa förgyllningar åt denna lördagskväll som jag måste tillbringa med artikelplitande. Vilket är helt och håller självförvållat då jag ägnat för mycket tid åt att förtränga det… Och här kommer logiken in, för har man tränat så kan man unna sig… Såklart liksom. Bland annat:


Joråsåatt… mitt liv som gottegris går riktigt bra må jag säga… :o) Men! Eftersom det dåliga samvetet börjar göra sig lite väl mycket påmint så får det vara punkt för de överdrivna snaskerierna när den här helgen är till ända. Och därmed basta… :o) Var rädda om er därute. Kram!

4 kommentarer:

  1. Jag försöker också intala mig att jag minsann jobbat så hårt idag, att jag "är värd" chokela`men va´f_n, man kommer ju inte falla stendöd ned bara för att man äter lite glass/godis eller vad man nu vill ha. Wienernougat är toppen-toppen. Klem och fortsatt bra kväll, hoppas det flyter på med artikeln.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... jag trodde ett tag att jag skulle just det, falla ner död, men så gjorde jag inte det så för att fira det så blev det en chokeladag idag också, tjohej som det kan bli... :o) Kram!

      Radera
  2. Ja men glass är ju så gott..lite får man väl unna sig ändå! Säger hon som vräkt i sig godis,glass,choklad, popcorn mm mm som ren tröst.(Förstår verkligen dom som tröstäter o är deprimerade!När der är eländigt så är det ju enkelt att, tja men lite godis kan jag väl åtminstone få..) Fast jag skall göra ett ärligt försök skärpa till mig efter helgen, så här kan jag inte hålla på längre, helt klart! Har ju börjat få mage o det tycker jag inte om..har ju inte haft innan direkt. Tur att bärsäsongen börjar närma sig. Vi har både smultron, jordgbubbar, röda/svarta vinbär, krusbär, hösthallon o rabarber,plus lite annnat. Fast det dröjer ett tag, så nu gäller köpegubbar.
    Ha en bra lördagskväll med artikelskrivande o glassätandet, fniss..!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... som jag känner igen mig i vräkt i... här har det frossats hejvilt i flera veckor nu... Måste också verkligen skärpa mig. Vad schysst med en massa egna bär det är ju så gott! Fast köpegubbar funkar också, jag fick tag på riktigt fina på torget här. Bara lit etrist att äta gubbarna utan glass... attans liksom...;o) Kram!

      Radera