Powered By Blogger

lördag 23 juni 2012




Nisse hund som blev lite mer än lovligt kär i Ajax hund, försökte göra valpar med henne och därför fick de hållas åtskilda resten av kvällen.



Gitarrplinkandet för kvällen gick på tema Ebba Grön i allmänhet och hellre än bra i synnerhet. Främst av en outtröttlig herr Karlsson.



Ja som sagt. Hellre än bra... Medan denna dam...


... Freja hund stod för smartaste draget. Spela dödstrött och deckad, för att osynligt kunna smyga sig...



... upp på bordet och länsa tallrikarna på rester, när ingen såg, trodde hon. Medan syster Ajax mest satt och glänste i Odd Molly Cascais sjal... 


... så söt att hon till och med får synas på två bilder.


Därefter lade sig mörkret som en välbehövlig censur över festplatsen, och det blev inga fler bilder tagna. Vilket förmodligen är lika bra… Att det var livat har jag fått lida fett av idag. Huvudvärk, illamående, ont i magen… Det lite klyschiga uttrycket att man mår som man förtjänar stämmer verkligen på mig idag. Igår mängder av vin och drinkar idag miserabel… Har inte ens orkat mig upp ur sängen än. Fast snart. Är ju fortfarande riktigt megasugen på att baka… 
Så fortsättning följer. Hoppas ni har en bra midsommardag därute. Kram för nu!

10 kommentarer:

  1. Har varit i Rydebeck jag med:) Och käkat pizza en sommar. Dock inget fylleslag den gången;)
    Pigga på dig nu! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... käka pizza i Rydebäck av alla ställen... :o) Fylleslagsfritt lät bra, borde satsat på det igår istället... :o) Kram!

      Radera
  2. Svar
    1. Ja lämnar man förnuftet hemma så kan det gå överstyr lite hur som... :o) Kram!

      Radera
  3. Haha vilket midsommarröj :) Hos mig var det raka motsatsen fast lite vin slank det ner och tydligen tillräckligt för att få världens godissug i dag. Nu är det åtgärdat och jag håller på att spricka :P Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Godissug är precis vad jag också har drabbats av just nu. Rotar i skåpet och stör mig lite på att jag bara inte orkar gå ut och godisshoppa... Fast jobbar på att rycka upp mig och komma iväg... :o) Kram!

      Radera
  4. Jag känner igen killen i jeansskjortan. Mörkhårig med page. Men vet inte varför. Vet du?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kanske för att han har varit med här i bloggen tidigare, kanske för att han är med i bandet von Benzo... Kanske av någon helt annan anledning som jag inte har någon aning om... Kram!

      Radera
  5. Hum vågar vi flytta dit tro?! :p

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... absolut, de värsta dårarna bor ju inte där... ;o) M och T är snälla, och bor dessutom inte riktigt i närheten av där ni tittade. :o) Kram!

      Radera