Powered By Blogger

tisdag 5 juni 2012

Dagens – som fick veta något som gav panik


Det är ganska glest med Mollysar på denna kropp just nu. Dock bättrade jag på statistiken lite genom att bära Mollysignerad jacka och sjal vid utevistelser. Vore ju skandal annars liksom… :o) Fast dock inte panik, som det däremot blev när jag sprang på min ena brorson idag. 

Panik eftersom det visar sig att han visst tar studenten på fredag. Opps det hade jag ingen aning om… så nu klurar jag på om jag hinner hitta på något till honom. Men vad??? Undrar jag för mig själv lite smådesperat. Och samma fråga landar därför även i era knä här och nu… 
För en del av er har ju barn och syskonbarn och sådär som även de pryder sig i vit mössa och lämnar skolvärlden denna vecka. Så! Alla förslag på något presentaktigt, helst med hyfsat låg prislapp som passar fattig tant, emottages med största möjliga tacksamhet!... Det var alles för nu. Var rädda om er! Kram!

8 kommentarer:

  1. Killar i den åldern är inte lätt att hitta på presenter till. Oftast vill de inte ha några prylar och att få något som skapar roliga minnen kan vara minst lika värdefullt. Presentkort på ticnet till en bra konsert eller ett något sportevenemang. Ett bidrag till en start på en resa. Jag vet ju inte hur han är alls som person eller vad han gillar men du har ju en duktig make...kanske en tatuering i present...

    Lycka till. Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Svårt med killar. De enda killar i min närhet är sonen och systersonen och det blev ju lite olika typer av presenter, framförallt prismässigt. Adam fick en Islandsresa (inkl. moi :)) Och systersonen frågade jag vad han önskade sig och det var pengar, tråkigt kanske men det tycker oftast inte killarna/tjejerna. Om han har ngt specialintresse kanske du kan hitta något om det. Kram och lycka till!

    SvaraRadera
  3. Jag tycker att Lottas förslag låter bra, en tatuering! Om din brorson tar studenten i Helsingborg så ses vi kanske i vimlet, min son tar också studenten på Megamusik.
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  4. Håller med ovanstående, pengar eller presentkort. Eller om han använder sånt, smycken. Finns skitsnygga killsmycken i stål från ett märke som heter Fossil. Lycka till!
    Jag hoppar på fotoutmaningen from i dag förresten! Kram

    SvaraRadera
  5. Jaså dags för lillebror nu också! Vad skoj :) Svårt med studentpresenter, inte minst till killar... En trevlig tura med er och storebror kanske?? ;)

    Tack för dina stenhårda tummar förresten! Idag var det dags igen ja, förhoppningsvis för sista gången... Hatar det! De hoppades att allt gått bra, det visar sig om två månader.. Nu gör det bara ooooont!!

    Hoppas förkylning och svacka går på rätt håll!
    Stor kram!

    SvaraRadera
  6. Varför inte en snygg, designad ölöppnare och en matchande vinöppnarsak. Finns en hel del schyssta till bra pris!
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Tack söta ni för hjälp! Har ju två dagar på mig att klura så vi får se vad det blir... Kram!

    SvaraRadera
  8. Vi köpte 4 st Kartio Iittalaglas till systersonen och sen fick han ett halsband som jag beställt av Christinas kompis Maud.
    Jag som vägrar ge kontanter brukar köpa presentkort och det brukar de uppskatta - de där små syskonbarnen som plötsligt var stora. =)

    SvaraRadera