Powered By Blogger

fredag 22 juni 2012

Dagens nummer 1 – genom eldprov & vatten

Klart det hinns med såväl träning som receptdregglande och bakplanering i megaformat. Tänkte jag… och kan därför  visa upp en första dagens stass…


… omklädningsrummet på gymet. Linne – Better Bodies Burnout tank, hot pink i storlek S, byxor – av mjukisvariant från HM storlek S, skor – Reebok, så gamla att de snart vill gå i pension.
Det blev cirkelträning idag. Första gången på ett sådant pass för min del. Sjukt jobbigt att fara runt mellan olika stationer och utmana hela kroppen. Speciellt konditionsmomenten, som absolut INTE är min grej… Men! Jäkligt kul! Ja, jag har blivit en sådan käckis som tycker att det är kul att träna… :o)
Det var sol och riktigt skönt uteväder när jag spankulerade de fem minutrarna det tar att komma till gymet. Så här när jag klev ut därifrån en timme senare:



Genomblöt när jag steg ombord i hissen på hemmaplan, vilket inte riktigt syns på bild men jag lovar att det gjorde det i verkligheten, som efter ett rejält havsdopp:


Märks att det är midsommar om man säger så… ;o) Inget att göra något åt, bara att försöka gilla läget, liksom. Trots att det inte blir någon invigning av Odd Molly patchwork dress idag som tänkt. Lär bli jeans istället… För det är ju inte direkt någon klänningsvärme vi har att tampas med… 
Vi ska till några kompisar vi inte sett på länge, så att träffa dem får uppväga vädrets svikande makter. Men först ska jag plita klart på min Icashoppinglista så att det kan bli frosseri i kakbak här i helgen...
Glad Midsommar på er! Har redan sagt det en gång idag men det är ju bara midsommar en gång om året så då får man upprepa sig, tycker jag… Peace out!

11 kommentarer:

  1. Glad midsommar till dig och hela kånkarongen där hemma! Behåll gärna erat skitväder så behåller jag sommaren häruppe;)
    Och grattis till oss båda på 2 1/2 årsdagen!! Vi hörs nån kväll:) Kram

    SvaraRadera
  2. Kom på att om du ska baka måste du göra muffinsen Moa gjorde i går! Helt jävla underbara! Receptet finns i inlägget före.......

    SvaraRadera
  3. Bra jobbat. Jag har med tränat. Enligt maskinen brände jag 770 kalorier som jag snart lätt lär äta upp igen. :p

    Ha en fin midsommar trota det kassa vädret. Kram

    SvaraRadera
  4. Du är bara bäst som tränar!
    Ha en finfin midsommar och var i he är solen? :) :)

    Många kramar och hälsningar,
    L

    SvaraRadera
  5. Jobbigt duktig är du ;) Nåiallafall..ha det bäst, hoppas det inte regnar lika mycket på er som det gör här just nu. Storklem

    SvaraRadera
  6. Vad duktig du är med träningen!
    Fy för regnet! Hoppas det inte kommer hitåt...
    Ha en glad midsommar!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Glad midsommar! Ni får gärna behålla regnet därnere, men jag befarar att det är på väg hit med stormsteg....
    Kram

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Kram på dig och glad midsommar och jag skriver som Nena, behåll ni regnet men det ser ut som om molnen hoper sig här med stormsteg.
    Kram bästaste Josanne från Eva

    SvaraRadera
  9. Jösses vilket regnväder ni fick!! Lite lustigt hur vi människor är! Antingen tränar vi aldrig, (om man bortser från promenader då..) eller så blir man oftast snudd på träningsnarkoman!! Det ÄR ju roligt att träna, återigen blir jag lite avundsjuk på er som faktiskt KAN använda era kroppar för sådant roligt! Fast glädjs naturligtvis med dig.
    Vi cyklade ner en sväng (det klarar jag någorlunda) o bara strosa runt lite, åt glass förstås. Vilar under tiden maken promenixar sedan skall vi plocka fram maten. Kylskåpet är välfyllt så svälta behöver vi inte göra, fniss.
    Glad Midsommar söta Josanne!

    SvaraRadera
  10. Det kan man ju säga ofta den dagen; Glad midsommar alltså.
    Vi har hoppat grodor i monsunregn för är man entusiast så är man - ja lilla G då.
    Ha en bra kväll!

    SvaraRadera
  11. Sorry, glömt att svara här visst... Så då blir det ett sådanthär kass svar... som inte är ett svar egentligen... sorry... Kram!

    SvaraRadera