Powered By Blogger

lördag 9 juni 2012

Dagens andra stass – som invirad i en flagga

Det är något med att bära rött och vitt i samma kombo. Något som får mig att känna det som om jag vore insvept i danska flaggan. Det är nästan så att jag börjar bräka på grötspråket på kuppen också… Och då kan ni ju tänka er hur jag lät och framförallt kände idag när jag till och med körde danskmatchade  fötter:


Så megatrångt i Lindex provrum att jag fick stå helt intryck i en hörna. Fast allt för konsten... eller i alla fall dagensbilderna... :o) Har ni också någon sådan grej för er? Att ni känner er på ett visst sätt om ni har något visst på er? Liksom… Hade varit kul att höra vad i så fall… :o) Kram för idag från nyfikna tanten! Take care!

6 kommentarer:

  1. Nice talking to you! Den lille gossen somnade på 5 minuter;) Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Detsamma!!! Vilket flyt, tänkte på er.... :o) Kram!

      Radera
  2. Jag kan inte ha gult och blått för då känner jag mig som svenska flaggan. Lite synd för det är mina favoritfärger.
    Ha en bra dag! Johanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gult är inte min färg så jag har inget gult (tror jag) men jag hade säkert känt mig som en svensk flagga i det annars, så jag fattar vad du menar. Synd bara när det är favoritfärger. Kram!

      Radera
  3. Jag kan inte ha helt vitt för då känner jag mig som en lucia. En kort topp möjligtvis. Irriterande för jag tycker det är så snyggt på andra. En annan grej är att det inte får vara för matchigt, skulle tex aldrig kunna ha på mig mössa med matchande halsduk (samma tyg färg och material) Utan det måste bryta på något sätt utan att skära sig :)) Haha jag är jättejobbig :) Har massa hangups men de gäller bara mig själv :) Kram och du är superfin på bilden :) De byxorna tar ju udden av allt ev övermatchigt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... som en lucia, fast jag kan fatta det, jag känner mig som en sjukvårdsanställd helt klädd i vitt. :o) Och håller med dig om det där med för matchigt, det får jag också panik av. Trots matchningen på bilden här... ;o) Så jag har också en hel massa hangups, fast då också bara på mig själv... :o) Kram!

      Radera