Powered By Blogger

lördag 23 juni 2012

Försvunnen form blev istället terror av katter

Det verkar ha gått troll i det där med att jag ska baka. För trots ett idogt letande står kakformen med avtagbar kant icke att finna. Så det verkar inte bättre än att det får bli att shoppa en ny imorgon. Så ingen bakning. Idag. Heller…
Fast eftersom jag trots allt kände för att aktivera mig lite lätt och lagom så kom jag istället på den briljanta idén att jag skulle ladda ner Camera+, som jag vet att bland annat Odd me och Hilde använder med kul resultat. Sagt och gjort. Och med ny app och fotoknäppande kliandes i fingrarna så blev det katterna som fick stå offer för min terror.




Joråsåatt… det är faktiskt fullt normala djur vi har i vår familj… Även Smilla som bestämde sig för att ta en liten genväg, över PimPim… Och det lilla fototilltaget var så skitskoj att det fick mig pigg och alert, i alla fall i skallen,, så därför ska jag nu ta tag i lite välbehövligt artikelplitande. Nu, innan det plötsliga rycket hinner gå över igen. Så tack & hej för idag. Kram och take care!

10 kommentarer:

  1. Vilken ascool bild! Det är en sådan man bara drömmer om att ta!
    Helena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var rakt av en lycklig tillfällighet, satt med Iphonen och fibblade när jag plötsligt ser den här synen. Hann knäppa en bild, den här oskarpa, och sedan var tillfället förbi. Ibland har man tur. :o) Kram!

      Radera
  2. Dom är ju så fina era kissar! Har laddat hem den appen jag med, ska försöka lära mig hur det funkar med......
    Klart du ska göra jordgubbsmuffinsen! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det känns som man kan göra en del med den appen, jag har inte heller hunnit sätta mig in i den men det kommer väl. Jorå muffinsen lär göras. Funderar på att kanske slå till redan idag, kräver dock ett besök på Ica först... Kram!

      Radera
  3. Fina katter du har! Översta bilden är underbar :) JAg tröttnar aldrig på Camera+ appen, finns ju hur mycket variation som helst. Haha.. Jag drömde att jag var hemma hos dig inatt :) Vilken stalkerdröm :)) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja shit vad jag har lekt med den här nu på morgonen. Finns ju hur mycket som helst att dona med i den appen.
      Haha... tror snarare att din dröm var ett tecken på att du måste komma ner hit och hälsa på snart... ;o) Kram!

      Radera
    2. Ja så var det nog :D Kram

      Radera
    3. Tror det... ;o) Eller att jag ska ta mig upp sisådär 30 mil...:o) Kram!

      Radera
  4. Missekissar, så fina!
    Jag måste vara jordens tråkigaste människa som inte har en enda app... =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Appar som är så kul, speciellt fotoappar som Hipstamatic, Instagram och Camera+ (lite tips där fast du inte bett om det... ;o). Men! Lätta att snöa in på som sagt... Kram!

      Radera