Powered By Blogger

söndag 24 juni 2012

Dagens - som forcerade det stora gulblå huset


Vickan hade rätt, visst var vi på Ikea idag. Och visst hade även jag rätt, som tippade på megakaos. Smockfullt med shoppingstinna sengångare. Ja, jag har lite panik för när människor masar sig fram i slowmotion samtidigt som de täcker upp alla millimeter gångyta. Jag kan inte gå så sakta, jag trillar omkull då… Jag försökte trots allt blunda och stänga av hjärnan från att låta omgivningen sippra in där. Och istället bara fokusera på det vi skulle ha…


… som dock inte var någon servis. Och ramar stod inte heller på shoppinglistan… Fast! Det gjorde…



…. nya köksstolar eftersom en av våra totalhavererade för ett par dagar sedan. Provsatt ett par men var ganska snabbt eniga om att Henriksdal var den bästa ut skönsittarperspektiv. Lyckades susa förbi nalleavdelningen utan att råka rycka med mig ett enda mjukdjur.


Ovanligt men vuxet gjort… Precis som beteendet när jag upptäckte spegelhörnan… 


… och såklart var tvungen att knäppa av en bild på dagens stass, som dagen till ära var blus – Branting: Mira short Li, seashell pink i storlek XS, jacka – Odd Molly CC jacket, sjal - Odd Molly Cascais i guld, jeans – Please och skor – Neosens. Innan det bar vidare till...


... baksortimentet. Där såväl ett kit med formar för formidabla 49 riksdaler som ett gäng andra kakrelaterade småpryttlar åkte ner i den gula kassen. Ska man nu bli en bakdrottning så ska man och då är det ju lika bra att ladda upp ordentligt. För visst är en mjölsikt en helt oumbärlig kakpryttel? 


Lampa skulle vi också ha, det eftersom katterna har tyckt att de senaste tre vi haft har varit fula och därmed skickat ner dem på golvet. Där de gått i kras då de varit gjorda av glas. Nu blev det hårdplast, den mörkgrå på bilden. Skitful men haha, försöka att sabba den om ni kan era fyrbenta marodörer. 


Lite annat smått blev ryckt på vägen och efter att ha lyckats genomlida en kassakö som kändes längre än motorvägen till Stockholm så tog family Taikon sitt pick och pack och steg ombord på bussen hem. 


Och så var det liksom med det. Därefter vovvenad, Icashopping och pakethämtning, dock inget Mollyket eller annat skojigt så det blir ingen visning. Men det kanske det blir av stolarna när de blivit hopmonterade. Eller av sysslan som jag ska ta mig för härnäst. Äntligen liksom... Men Peace out för nu!

8 kommentarer:

  1. Ljuva minnen från tiden innan vi hade körkort och bil. Shit vad vi släpat saker på buss...

    ja ibland får man anpassa inredningen efter de där jamande fyrbenta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja kul är det inte men funkar gör det, buss-släpandet... Kul att se hur alla glor också... :o)
      och de där fyrbenta har klara idéer om vad som får finnas och vara helt och vad som inte får det så det är ara att gilla läget. Och köpa fula plastlampor... :o) Kram!

      Radera
  2. Kul med lite ny inredning. Älskar sånt! Vi får väl se om vi snart har ett hus att inreda. ;)

    Ha det bäst ai regnet. Lite mysigt är det allt. :)

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sällan vi köper nytt, vlir mest som nu, när det verkligen behövs. Kanske lite dumt för det är himla skoj. Spännande hur det blir med er och huset... :o) Kram!

      Radera
  3. Wow, ni gjorde det. Åkte till stora huset. :)
    Många kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, stolbehovet var trots allt större än jobbighetsfaktorn som det innebar. :o) Kram!

      Radera
  4. Du hade ju iallafall en anledning att åka dit! Jag hade gärna hoppat över det hela för just dessa sniglande människor som korkar igen precis överallt..skulle behövt något lugnande innan jag gick in...Sen hem och packa upp dom mest märkliga prylar. Men barnen var så glada och nöjda så då får jag väl vara det med!
    Krsm

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja ett kilo lugnande hade ag också behövt, gick runt som en surkärring och muttrade åt alla snigelmänniksor... Och såklart lyckades även jag få med mig en del märkliga prylar hem, Ikea är som peat och kolera, tillsammans... :o) Kram!

      Radera