Powered By Blogger

lördag 23 juni 2012

Ett midsommarfirande i 25 bilder

Först tänkte jag skippa det här inlägget. För hur roade kan ni bli av att se en massa interna bilder från mitt midsommarfirande. Men kanske ändå, att det kan vara en intressant studie i en sådan där fest som har för avsikt att vara vuxen och stiliserad men som redan på ett ganska tidigt stadium börjar gå så smått ur led. Och sedan eskalerar till att bli en klockren parodi. Ett skräckexempel på en midsommar med bråk och slagsmål, gråtande tjejer, hångel och alldeles för mycket alkohol i de flestas blodomlopp. Fast! Jag har ju inte bilder på det värsta, det mest spektakulära, så att säga… så då blir det ju ingen parodistudie i alla fall… Fast å andra sidan behöver ni ju inte titta om ni inte känner för det, så what the fuck, jag kastar in lite bilder från gårdagens partaj i alla fall…  



Efter promenad i ösregn landade vi vid detta hus, i Rydebäck strax utanför Helsingborg, där kvällen sedan kom att utspela sig.   




Fina vännerna M och T som bor där hade fixat hur mycket skitgod mat som helst… Ändå var det någon som tvunget skulle försöka äta upp gräsmattan.  


Medan jag fick för mig att jag var tvungen att dokumentera dagens sistaminutenimproviserade stass, bestående av…


… blus – Spira Lou Lace, orange storlek S, jeans – Please storlek XS, bälte – Cowboybelt, halsband – dödskalle – Rock by Sweden och långt med peacemärke – Uno de 50. Och en mr Make i bandtisha Hellhammer, jeans – Nudie och en massa buddhaaktiha halsand. Och trots att jag håller på att posera ihjäl mig så var vi inte så midsomriga någon av oss, till skillnad från tjejen bakom K som hade en superfin liten spetsklänning.


Sedan var det dags för grillning, som mest bestod av fenomenet snillen utan koll spekulerar och diskuterar… Men…




… det blev trots allt käk på bordet. Och det precis lagom till att solen puttade bort regnet (om än tillfälligt) och vi kunde sitta ute och käka.



Och sedan var festen snabbt igång… Censurerade bilder på det får ni se om ni väljer att fortsätta till inlägget här under. 

8 kommentarer:

  1. Gillar dina långa inlägg med massor av bilder så fortsätt med dem!
    Helena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att höra för jag har en liten förkärlek till att göra dem ju, så absolut att jag fortsätter. :o) Kram!

      Radera
  2. Riktigt road av att se all den goda maten faktiskt.
    Undrar varför snillena alltid samlas vid grillen... ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja shit med mat och supergott allting, snacka om att det frossades... Ja visst är det fantastiskt att snillen och grillar ofta är ett med varandra... :o) Kram!

      Radera
  3. Håller först och främst med Helena, älskar också bildregn och för det andra, ser det skitmysigt ut och för det tredje, är det någon dag man kan vara lite bakis, är det väl midsommardagen, en dag till och återhämta sig ju. Sen är jag avis på att ni hade gitarrspelare också, vi skrålade lite försiktigt, men vi sjöng i alla fall. Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut rätt dag för sådant men trycker att det borde gå över nu... Tyvärr var det så att de som kan spela gitarr inte fick spela, för de som inte kan och som stal den hela tiden... Lite roligare med de som kan annars kan ju jag då tycka... :o) Kram!

      Radera
  4. Här är en till som gillar dina långa inlägg. Och fint att hundarna fick följa med på midsommarfest. :)

    Här är en som beställt bb-linnet i pink idag. Glad.
    Kramar och fina kvällen till dig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja hundarna gillar ju också firande så det var bra att kunna ha med dem. :o)
      Tjohoo, Odde & Modde kan ha samma stass när de goes megaatleter. Kul! Och det är himla fint det där linnet, och skönt som attan att ha på sig! Kram!

      Radera