Powered By Blogger

tisdag 19 juni 2012

Dagens – som undrar om det ger er något eller är dumt?



Det var hur länge sedan som helst som jag rabblade upp vad det är jag har på mig. Tyckte det blev just ett evigt rabblande av same same ett tag där. Men nu kände jag hux flux för det igen så detta är vad ni ser på bilderna: linne – rib jersey tank Odd Molly storlek 1, jeans – Please storlek XS, bälte – från Cowboy, skinnjacka – CC jacket Odd Molly, sjal - Tri me shawl Odd Molly, skor – Converse, långt svart halsband - gammalt. 
Vad säger ni, ska jag fortsätta skriva ut innehållet i mina stassar? Ger det er något? Eller är det mest bara överflödigt, tjatigt och dumt? Jag gillar själv när andra gör det men jag har ju en tendens att vara den mest insnöade på samma jeans, samma pjux, samma smycken… i veckor i streck, så det är därför frågan landar i ert knä nu… :o) 
Själv ska jag släcka ner för idag, är galet extremtrött och imorgon blir en lååång arbetsdag. Räknar med 12 timmar, ja på riktigt!... Så god natt & Kram för idag!

13 kommentarer:

  1. Hej!
    Kom på en sak... Hur gick det med fläcken/ avskalade färgen du fick på din CC? Kom du på något sätt att fixa det på? Jag har samma problem på min skinnjacka.

    Kram
    Anna S

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har kvar den... inte ens försökt fixa den... Mest för att jag är slö förmodligen. Men hojtar om jag får bort den. Och du får gärna göra detsamma om du får bort din. Kram!

      Radera
  2. Jag har också funderat på det. Tänkte att jag kanske skulle skriva det med mindre bokstäver (på min blogg)...Men äh.. jag gillar det :) men tänkte samma tanke. Kram

    SvaraRadera
  3. Och jag gillar! Kram

    SvaraRadera
  4. Godmorgon,
    Jag gillar! Fortsätta gärna om du har lust själv förstås..tittar gärna!
    Ha fin dag i solen!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Åh, alla ni som bloggar och visar dagens stass skriv ut vad ni har på er! Kan man som jag inte se bilderna så är inlägget ganska meningslöst utan kommentar med vilka plagg det är. Skriv gärna färg också. Bara för att jag förlorat det mesta av synen så förlorade jag ju inte mitt klädintresse! :)

    SvaraRadera
  6. Hej Josanne!
    Måste bara fråga om någon vet var man kan få tag i de rosa Please-jeansen du har på dig?
    Har letat med "ljus och lykta" hur länge som helst efter ett par i strl.L
    /Anette

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har sett din kommentar innan, inte hunnit svara bara... Har spanat lite på nätet och i lokal butik idag, tyvärr inte hittat några men hojtar om jag gör det! Kram!

      Radera
  7. Ja då blir det utskrivet vad stassarna of today innehåller för plagg och annat i fortsättningen. Tack för responsen! Kram!

    SvaraRadera