Powered By Blogger

tisdag 26 juni 2012

En ny chans & den jag inte alls skulle titta på

Ni vet säkert redan om det, det att pre-fall nu finns i Odd Mollys egen webbutik.


Vilket fick mig att bestämma mig för att ge kollektionen en chans till. Mitt betyg blev ju stentrist efter premiärtitten. Och det känns inte riktigt helbra, för jag vill ju verkligen tycka om, i alla fall något litet plagg. Sinnessjukt? Ja, troligast, men det är ju Mollysar för guds skull!... :o)
Lite mer välvilligt inställd blev jag nog allt och kanske att jag faktiskt har en favorit bland den lilla skaran höstplagg. Men jag vill helst se i verkligheten innan jag å ena sidan ropar hej och å andra sidan totaldissar… Så! Fortsättning lär garanterat följa i ämnen.
Och på tal om fortsättning så råkar ju liksom rean ta vid där nykomlingarna slutar. Och den skulle jag absolut INTE titta på. Hade jag bestämt. Joråsåatt… det gick ju till och med så bra att jag visst råkade klicka… Bara så där. Fast! På ett plagg jag haft under span ett tag och när jag såg att det bara fanns en enda, och det av alla färger den finns i, dessutom i min storlek (tror det är min storlek i alla fall…) så handlade fingrarna på helt eget bevåg… Visar när den kommer, roligare så. Tycker i alla fall jag… Håller ni med? Eller är sådant mest fjantigt?
Roligare än så här blir dock inte jag denna kväll. Så tack för idag, gonatt & Kram!

6 kommentarer:

  1. Jag håller med, jag tycker inte heller att jag hittar något alls jag vill ha ur prefall. Så därför har jag också reaklickat och det mer än en gång. Det man missar på gungorna får man ta igen på karusellerna. ;o)
    Kram från Allie!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... så sant som det var sagt. För fylla på måste man ju, för tänk om man annars hux flux står där med en tom garderob... ;o) Kram!

      Radera
  2. visa sen, mer spännande då och så kan man gissa vad som är påväg ju! Jag som ju då är så OTROLIGT färgglad av mig, vill ha en riktigt svart kofta, typ Pointers som Bina visar, men tjockare. Mig veterligen har de inte haft helt svarta plagg förut? Annars dissar jag fortfarande.. Klem och fin Onsdag. 13 grader i Malmö :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den Bina visar är den som blev min favorit efter att ha omgranskat prefall igårkväll. Visst är det samma som du har i rosa, som jag provade? Nä det är bara almost black de haft tidigare. Svart är najs! Ingen sommar här heller :o( Kram!

      Radera
  3. Den kommer lite smygande på mig :) Upptäckte att <timeouten fanns i Ruby :)) Ålala... Sedan är jag så trist att jag tycker de svarta nykomlingarna är fina, passar till allt! Ett reaklick har jag gjort och det var ett par vita :) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den där rubyfärgen ser onekligen lite spännande ut, ska bli kul att se den irl/ i bloggar. Jag gillar också svart, funkar till allt om inget annat. Och jag gissar minsann att du snart är med ett par vita fina jeans. :o) Kram!

      Radera