Powered By Blogger

lördag 9 juni 2012

Dagens första stass – påklädd av rent tvång

Så svårt att få till som en vana, så barnsligt enkelt att bryta. Det gäller nog det mesta som man vet att man borde men gärna förtränger… 
Men just här och nu är det träningen jag refererar till. Den som havererat totalt under den här veckan. Där jag av olika anledningar har fått stå över vissa pass som blivit smått heliga och vips så var det kaos i maskineriet. 
Så! Därför blev det tvångsmässig påklädning av denna stass nu på morgonen.


Och marsch iväg till gymmet. Till ett indoorwalkingpass som kunde blivit mitt livs sista. För shit vad grymjobbigt det var. Men! Allt som inte dödar en gör en starkare… ;o) Nu åker snart nästa stass på. För lite butiksspankulerande med min mamma. En betydligt behagligare syssla… ;o) 
Ses senare om ni känner för det. Ha en bra dag därute. Kram, Kärlek & Respekt!

8 kommentarer:

  1. Snyggobrutta! Vad duktig du är som tar dig iväg till träning tidigt på en lördag. Hoppas att det känns skönt i kroppen nu efteråt och ha en fin dag med mamma.
    Många kramar och saknar dig!
    <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack! Fast jag tycker att det är lättare att ta mig till gymmet på mornarna än vad det är framåt kvällskvisten. För då vill man ju mest softa framför tvn... :o) Kram!

      Radera
  2. Bra gjort snygging! Själv tvingade jag mig att ta en surdegsfralla istället för bulle till latten :) Kram och ha det gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja bara det är ju bra! Det är det lilla som gör det har jag hört. :o) Kram!

      Radera
  3. Åhhh jag som har haft en "saft o bulle dag" idag också suck.
    Nä jag får börja skärpa till mig haha.
    Ha en bra kväll!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... jag det låter bra med träning men det var då nu är det choklad, glass och kexkväll... ;o) Vi får kanske göra slag i saken med en peppning till varandra från och med måndag... Kram!

      Radera
  4. Du är duktig du! Kör på. Jag har svårt för att våga min på sådana pass. Borde kanske utmana mig själv med det nån gång. ;)

    Nästa vecka vet jag om jag får en fast tjänst som jag sökt. Spännande! Får jag det kommer vi nog flytta mer mot dina bygder.

    Ha en fin kväll!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast det hade du lätt fixat! Kan jag så kan du!!! Kan ju kolla om du skulle kunna få provträna på "mitt" gym någon gång, inte så långt från ditt jobb och nära Knutpunkten också... Och shit vad kul om ni flyttat hitåt... Då kunde vi tränat järnet. Och fikat en massa mellan varven också såklart!... :o) Kram!

      Radera