Powered By Blogger

måndag 4 juni 2012

Dagens – som tyvärr måste censurera

Tack söta ni för gulliga kommentarer och mail! Ja, jag har varit deppig ett tag, och absolut dunderdeppig sedan jag kom hem från Amsterdamresan för en vecka sedan. Hur mycket jag än skulle vilja så kan jag inte berätta exakt vad det till stor del handlar om. Inte här och inte nu. Kanske inte sedan heller så jag, ni, vi får väl bara hoppas att det går över fort så förpestningen här kan få ett stopp inom en relativt snar framtid… :o)
Det är egentligen ganska komiskt det där att man, jag, startade en blogg för att kunna skriva precis vad jag ville utan begränsningar eller hänsyn. Vilket jag egentligen borde ha fattat, enbart funkar om man inte har några läsare, eller i alla fall bara har sina vänner och förtrogna som läsare.

Men nu är det ju ett par stycken till som har koll på denna adress och därför är jag begränsad, måste cencurera, tänka mig för, vara diplomatisk… eller vad vi nu ska kalla det för. Trist men nödvändigt… Så deppbakgrunden måste jag som sagt hålla inne med… Men! Ni kan få bilder på dagens stass istället… ;o)



För den är inte kantrad av känslighetstekniska skäl, åtminstone inga jag känner till i alla fall…:o) Däremot är den lite belagd med dåligt samvete, för jeansjackan, som jag suktade och drömde om, roffade hem för flera månader sedan och svor på att älska och ömma, har sedan den dagen varit fullständigt ignorerad. Men! Inte idag, så det är faktiskt något att tillföra dagens pluskonto.
Och man ska ju vara glad för det lilla… Haha, vad jag måste ha blivit gammal som slänger mig med sådana mormorsuttryck… Äckligt klämkäcka sådana dessutom… var ska detta sluta… :o) Var rädda om er därute. Peace out för nu!

15 kommentarer:

  1. Hej! Hoppas att du blir lite gladare snart. Snygg combo, den jeansjackan har jag av någon anledning förträngt fast att jag gärna vill ha den till mina tillhörande brallor. Kanske ett REAspan?!
    På fredag ska jag styra kosan norrut och tillbringa några timmar i din stad. Hade varit kul att träffas och jag skulle kunna dra med dig till nåt ställe så du får fixat "toppen-att-ha-under-spira-juvelen". Hör gärna av dig om du har lust!
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut att jag vill träffa dig på fredag! Höres på sms! Och bra val att ha den som reaspan, tror den är klockren på dig. Kram!

      Radera
  2. Jobbigt att må så dåligt... Skriv bra det du känner dig bekväm med. Alla behöver inte veta allt. Hoppas det blir bättre snart!

    Din stass idag är helt underbar! Vissa plagg behöver hänga in sig lite :) Massor med kramar <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack! ja shit vad jag hatar depp... :o( Och visst är det nog så att vissa plagg behöver hänga till sig lite. :o) Kram!

      Radera
  3. Jag vet intevarför just du deppar. Hoppas det inet är allt för alvarligt. :/ Kan dock konstatera att jag är i samma mode. Fattar inte alls varför men känns fär jävligt. :/ Massa kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fy fan, du också... :o( Inte kul alls hoppas det blir sommar snart så vi åtminstone kan få lite sol att liva upp oss med. Kram!

      Radera
    2. Mmm men fattar verkligen inte varför. Kanske bara för mycket med jobbet eller nått. Måste ju snart få veta hur allt blir. Hoppas du iaf vet varför. Jag får för mig att det gör det lättare att hantera. Äntligen på väg hem nu iaf.

      Kramis

      Radera
  4. Kärlek till dig!
    Och dagens outfit är kanonsnygg..... (vilken size har du på linnet???)
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack! Linnet är en 2:a, på tok för stort, har fått säkerhetsnåla upp axelbanden en bra bit och det är lite för brett nertill men jag älskar det så det får funka, men om du funderar på det så välj 1 eller kanske till och med 0. Vi är ju samma size. Kram!

      Radera
  5. Vad fin du är i den kombon!
    Man kan ju inte vara på topp alla dagar, kan vara många olika orsaker till det, men det vänder:)
    Kram
    Elisabeth

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack! Och ja det vänder, är ara så otålig så jag vill att det ska göra det nu, på studs. :o) Kram!

      Radera
  6. Ja nöden kräver att man är lite kryptisk ibland, tyvärr.
    Men du vet var jag finns och jag är ju inte direkt överhopad fram till midsommar.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dessutom får du denna - min favoritlåt just nu!

      http://www.youtube.com/watch?v=MYzT36DA0Rk&feature=related

      Radera
    2. Då får vi försöka styra upp något innan midsomar. Och tanken är dessutom att jag ska ha Skånetrafikens sommarkort fr.o.m den 15 juni. :o)
      Ska in och lyssna låt nu. Tack! Kram!

      Radera
  7. Många peppkramar till dig!
    Gå in på YouTube och lyssna på Hundens och kattens dagbok, från Rix Morgonzoo med Titti, Roger och Fylking.
    Du blir garanterat på bättre humör!
    (Jag är ingen hundägare,dock ägare till tre raggdollkatter så i mina ögon är denna klockren!)
    KRAMAR!
    Jenny

    SvaraRadera