Powered By Blogger

lördag 9 juni 2012

I provrummet: en klänningsrelaterad Spira-trio

Dags att visa upp de plagg jag provade på Cirkus igår. Tre nyinkomna Spira


Missade tyvärr namnet på denna, priset är i alla fall 1699:-

Superfin kort klänning i sidentyg med pärlor och pynt under bysten. Provar den i storlek S som dock var något trång just över tvillingarna. Fanns ingen medium att prova. Och dumt nog missade jag att fotoföreviga den fina ryggen som upptill hade inslag av ett virkat parti i samma blå färg som klänningen.


Pa-Pa geogettet, färg: earth 1299:-

Storlek S. Bomullsklänning som jag tycker funkar lika bra som tunika, kanske inte till rosjeansen dock. Superfin virkad kant i urringningen och knyt under bysten. Lagom skuren baktill så det gick att ha såväl bh som ett vanligt linne utan att det stack upp och sabbade intrycket. Jag blev allt en smula sugen på den här. Nästan lika mycket som på den här under:


Rose long, färg: white 1299:-

Storlek S. I tunt tyg och därför med riktigt fint fall är denna tunika/ klänning/ långblus som i mina ögon säkerligen funkar som det mesta och till det mesta. Dock måste man nog ha en underklänning under för den är väldans genomskinlig. Osymetriskt skuren så den är lite längre baktill. Helt klart en vill ha för min del. 

Om någon fick följa med mig hem? Nix, nada shopping igår. Take care. Kram!

5 kommentarer:

  1. Den bruna saken skulle jag inte tacka nej till! Skitfin!
    Den vita var fin med men skulle nog se ut dom ett tält på mig.......
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den bruna kan jag absolut tänka mig dig i. och tror inte den vita blivit tält, den var ganska smal i modellen, utan att slajma åt, skumt men förbenat snygg... Nr 1 på min önskelista just nu. :o) Kram!

      Radera
  2. Alla 3 är riktigt jättefina på dig! Och alla 3 skulle jag vilja ha! Suck varför är alla miljonärer så svårflörtade :-)
    Kram från Allie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... jag undrar detsamma, svårflörtade och snikna... :o) Tack förresten, och Kram!

      Radera
  3. Fina alla tre. Vill ha....
    Kram Eva

    SvaraRadera