Powered By Blogger

måndag 18 juni 2012

Griller kvarstår, snabbspan & hiss eller diss?


Nix jag har inte lyckats sova bort mina griller om att jag vill bli med shorts, som jag hade hoppats att jag skulle göra när jag haft hela helgen på mig... Jobb nu men smet inom en butik där jag redan sett dessa. Gröna. 
Inte det enklaste att se när de ligger hoppackade så här, men ni är ju smarta och kanske fattar, får en känsla, kan tycka hiss eller diss?... Om ni vill... ;-) Peace out!


- Posted using BlogPress from my iPhone

12 kommentarer:

  1. De ser snygga ut tycker jag, gillar färgen. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja maken har ett par i liknande färg och jag har alltid gillat dem, passar till lite vad som. Kram!

      Radera
  2. Kan bara hålla med. Gillar grönt. :)

    Lunch eller fika i morgon kanske?

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skrev hos dig nyss. Lunch skulle funka imorgon, eller fika, en del som hänger i luften men allt går om man vill... :o) Vi kan ju sms´as vid imorgon. Kram!

      Radera
  3. Jag med, de gröna ärfin- fina! Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är de, jag gillar dem mer och mer ju mer jag tittar på bilden. Det är ju bara shortsgrejen, om det funkar på mig och allt det där. Men vill man så kan man gissar jag... :o) Kram!

      Radera
  4. Grönt är skitsnyggt! Tänk till vitt linne el topp!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte helt fel nä... är ganska sugen, inte minst efter era kommentarer här. :o) Kram!

      Radera
  5. Jamen de är ju döläckra och jag bara måste säga att jag blir så skit-glad så fort jag kommer in och ser färgstarka dig när jag scrollar igenom bloggens förstasida!

    KRAMAR <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men... nu blir jag ju helt generad... ;o) Och jag som tycker att jag klär mig sjukt trist och färglöst just nu... Tack i alla fall ;o) Kram!

      Radera
  6. Verkligen HISS grönt är ju skönt ;) å framför allt snyggt passar faktiskt till de flesta färger med :)!! Kan se en en snygg molly topp el den jättesnygga spiran i orange till ett Bra val om du köper dem !!!
    Kram på dig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det känns som att de ska passa med de flesta färger, så det lutar starkt åt att det blir ett köp där. Om de finns kvar. De är ju på rea men det lär jag märka. :o) Kram!

      Radera